MESAJE de DOR scurte pentru fostul iubit. Mesaje TRISTE de dor si suferinta pt EL.

Mica selectie de cateva mesaje de dor si suferinta scurte pentru fostul iubit, mesaje de dor si tristete, mesaje de asteptare si dor pentru iubit care ni s-au parut faine si utile.

Mesaje de dor la distanta pentru el, cel care a fost iubitul tau si care poate dincolo de dor si tristete va fi din nou.

Intr-un singur mesaj de dor si asteptare pentru iubitul plecat poți aduna toată semnificația sentimentelor pe care le trăiești si pe care vrei sa le impartasesti.

1) Iti trimit acest mesaj ca sa ma risipesc din dorul pe care il simt.. Stiai ca dorul doare?

2) Acolo unde este dragoste, există viață. Da, astăzi mă bucur mai mult ca niciodată pentru fiecare secundă, fiecare oră, astăzi trăiesc așa cum nu am trăit niciodată. Și asta datorită ție! Te voi iubi mereu!
mesaje de dor pentru el care te fac sa plangi mesaje de dor pentru iubirea mea

3) Privirea ta ma rascoleste, vocea ta imi mangaie sufletul, felul in care te misti ma face sa imi pierd controlul. Tu m-ai readus la viata si m-ai facut sa ma simt viu. De aceea nu pot trai fara tine… Imi lipsesti atat de mult…

4) Am încercat prin toate metodele să alung dorul de tine și nu îmi iese. Abia aștept să te revăd și sper să se întâmple cât mai curând. Ce spui iubirea mea vesnica?

5) Esti cel mai frumos lucru care mi s-a intamplat pana acum! Si culmea, inca nu-mi vine sa cred! Te iubesc mai mult decat as putea sa-ti spun, asa ca o sa incerc sa-ti arat. Sper sa poti vedea si intelege...

6) Nici prietenii dragi, nici munca preferată și nici amintirile plăcute nu mă pot distrage să mă gândesc la tine și nu-mi pot umple goliciunea interioară. Totuși, o bucată de inimă nu poate fi înlocuită. Mi-e dor de tine foarte mult!

7) Fiecare minut inseamna o ora, fiecare ora inseamna o zi si fiecare zi inseamna un an… atunci cand nu sunt cu tine… Doar adierea calda a sufletului tau mi-ar putea alina dorul de tine…

8) Fără tine, dragostea mea, trăiesc într-o lume plină de zile reci și înspăimântătoare, înconjurate de gânduri fără sentimente. Și numai tu, cu o rază strălucitoare, poți să risipești întunericul și golul din sufletul meu. Trăiesc cu gândurile despre tine, mi-e dor.

9) Cand treci printr-o perioada proasta, adu-ti aminte ca exista Cineva in cer care te iubeste si are grija de tine si cineva pe pamant caruia ii pasa de tine – eu sunt aceea.

10) Daca iubirea mea s-ar masura, iti spun acum, dragul meu, ca te iubesc pana la cea mai indepartata stea, din cea mai indepartata galaxie, din cel mai indepartat univers, si inapoi, si tot asa, de o infinitate de ori!

11) Acolo unde nu exista fericire, acolo unde staruieste intunericul si viata trece fara alinare, acolo sunt eu, inecandu-ma in  lacrimi de dor ... pentru TINE!

12) Mi-e dor sa fiu fericita, sa-ti simt gustul buzelor tale, mirosul parului tau,sa-ti simt mangaierea ta pe spate, sa-mi plec capul plin de ganduri pe umarul tau, sa-ti simt respiratia ta - adiere - pe tampla mea stanga, sa ma innec in albastrul ochilor tai,sa-ti ascult vocea-susur de izvor tihnit, sarutul tau -rasaritul de soare al vietii mele, tihna lacrimilor mele in causul palmelor tale pot sa-si gaseasca  odinna, bucuria si implinirea mea doar in bratele tale se afla , mi-e dor de tine..... Mi-e dor de noi. Mi-e dor sa fiu fericita!

Aceste au fost acele mesaje de dor cu cuvinte de suferita dupa EL fostul tau iubit, mesaje de dor care te fac sa plangi din iubire neinteleasa.
MAI POTI CITI