Sabrina Bujoreanu biografie: Cea mai frumoasa femeie din Europa la Miss Fashiontv Europe 2019.

Wiki: Românca Sabrina Bujoreanu  a fost desemnată Cea mai frumoasă femeie din Europa în cadrul concursului Miss Fashiontv Europe 2019. 

Astfel Sabrina Bujoreanu si-a trecut in biografia profesionala faptul ca este câștigătoarea titlului internațional și va fi cea care va reprezenta România la finala Miss Fashiontv Worldwide din luna noiembrie 2019, competiție care se va desfășura în Abu Dhabi.

Frumoasă, talentată și cu mari perspective în cariera sa de modeling, Sabrina Bujoreanu a cucerit juriul concursului Miss Fashiontv Europe 2019, concurs care s-a desfășurat în România, la București.

Tânăra româncă, Sabrina Bujoreanu, în vârstă de 25 de ani a concurat pentru titlul alături de alte 32 concurente din țări precum Suedia, Franța, Israel, Italia, Spania, Lituania, Letonia, Ungaria, Cehia, Serbia, Bosnia și Herțegovina, Macedonia, Muntenegru, Albania, Malta, Bulgaria, Ucraina, Polonia, Slovacia, Belarus, Rusia și Georgia.
wiki biografic sabina bujoreanu cea mai frumoasa femeie din europa

Concursul Miss Fashiontv Europe 2019 s-a desfășurat sub sloganul „Beauty improves the world” și a fost jurizat de personalități din lumea modei și celebrități, precum Michel Adam – președintele și fondatorul Fashiontv, Dejan Marcovick Președintele Agențiilor Elite Model din Miami și Los Angeles, Franco Antonio Pinardi reprezentant al Camerei Nazionale Della Moda Italiana, producătorul Hollywoodian de filme Julius Nasso și mulți alți specialiști de talie internațională.

Odată cu câștigarea mult râvnitului titlu de Miss Fashiontv Europe 2019, Sabrina Bujoreanu a primit marele premiu al concursului – bijuteria cu diamante ”Flower of Eternity” în valoare de 20.000 euro oferită de Casa Mouawad, brandul favorit de bijuterii cu diamante al vedetelor de top ale Hollywood-ului și deținător a cinci titluri Guinness World pentru capodoperele sale unicate.

Pe lângă impresionanta bijuterie ”Flower of Eternity” alcătuită din aur roz de 18 karate sute de diamante, Sabrina a mai câştigat și oportunitatea de a participa la realizarea campaniei de promovare a brandului Mouawad în Dubai.

Concursul Miss Fashiontv Europe 2019 se bucură de promovare internațională intensa în peste 196 de țări din întreaga lume pe Fashiontv.
MAI POTI CITI