Pareri forumuri RETRAGERI de bani cu telefonul de la BANCOMATELE Bancii Transilvania contactless BT Pay

Banca Transilvania a devenit prima bancă din România care aduce clienților accesul contactless la ATM şi un mod total nou de a interacționa cu bancomatul, cu tehnologia in sine.

Parerea comentariilor despre RETRAGERI de bani de la BANCOMATELE Bancii Transilvania cu telefonul, fara card bancar:

a) Utilitatea produsului: 4,30 din 5

b) Functioneaza produsul asa cum este descris: 4,20 din 5

c) Este produsul usor de utilizat: 4,30 din 5

d) Este produsul de calitate buna: 4,50 din 5
pareri retrageri bani bancomate BT cu telefonul fara card

e) Este produsul orientat spre cineva ca mine: 4,00 din 5

f) Au avut altii o experienta buna cu instrumentele contactless BT: 4,40 din 5

Strategia BT Going digital înseamnă lansări de facilități, opțiuni şi platforme online pentru clienți, colaborarea băncii cu FinTech-uri, roboți pentru asistență virtuală, Open Banking (API Store), BT Store – hub online de soluții digitale non-bancare pentru antreprenori, precum şi o echipă dedicată, care transformă oferta băncii în soluții digitale.

Clienții Băncii Transilvania (BT) pot retrage bani de la bancomat cu telefonul, prin aplicația BT Pay și Apple Pay.

Opțiunea este valabilă, de asemenea, pentru clienții care folosesc accesoriile contactless din colecția BT Pay.

O alternativă contactless pe care banca o lansează tot acum este retragerea de numerar de la ATM-urile BT fără a introduce cardul în bancomat, anunță banca, într-un comunicat de presă.

De pe telefonul mobil cu Android, accesul la banii din cont se realizează prin aplicația BT Pay, iar de pe cel cu sistem de operare iOS, prin Apple Pay.

Este necesară apropierea telefonului de semnul contactless de pe bancomat, autentificarea, după care trebuie urmați paşii unei retrageri standard de numerar de la ATM.

Accesul contactless la bancomat păstrează pentru clienții Băncii Transilvania toate funcționalitățile de până acum ale ATM-urilor, cu excepția celor de activare a cardului şi de personalizare a PIN-ului, din motive de siguranță. 

Opțiunile contactless pot fi accesate la peste 500 de bancomate ale Băncii Transilvania, care sunt semnalizate contactless.

Până la finalul anului majoritatea ATM-urilor BT vor avea aceste funcționalități.

Opinia noastra este ca Digital bankingul aduce clienților mobilitate, economie de timp, gestionarea personală a banilor, costuri mai mici şi gratuități, iar cei de la Banca Transilvania "merg cu valul tehnologiilor moderne" intr-un mod de apreciat.
MAI POTI CITI