Promotie TELEKOM 2019 gratuit Voucher BLUE AIR 100 euro la abonamentele cu telefoane SAMSUNG.

Promoția TELEKOM cu voucher Blue Air gratuit la abonament se desfasoară conform regulamentului în perioada 21.06.2019 – 31.07.2019.

Activezi un număr nou cu unul din abonamentele de servicii mobile (excepție Mobil 5) pe o perioadă de 24 de luni împreună cu un telefon marca Samsung (în pachet promoțional sau în rate) și primești un voucher în valoare de 100 de euro pe care poți să îl folosești la achziționarea biletelor de avion Blue Air.

Distributia parerilor si a recenziilor despre promotia 2019 Voucher de vacanta Blue Air - Telekom de pe forumurile cu topicuri despre: voucher blue air 2019, reduceri blue air, voucher blue air telekom

a) Utilitatea concursului: 4,3 din 5

b) Functioneaza concursul asa cum este descris: 4,1 din 5
opinii forumuri pomotie telekom voucher blue air gratuit la abonament

c) Este concursul usor de accesat: 4,0 din 5

d) Este concursul de calitate buna: 4,4 din 5

e) Este concursul orientat spre cineva ca mine: 4,1 din 5

f) Au avut altii o experienta buna cu promotiile Telekom: 4,4 din 5

Pentru a beneficia de Promoție, trebuie să îți revendici voucherul din contul My Account și să îl utilizezi pentru ați achiziționa biletul de avion Blue Air până pe 30.11.2019.

Perioada de călătorie pentru zborurile Blue Air pentru care se pot utiliza voucherele este 21.06.2019 - 28.03.2020.

Tot ce trebuie să faci este să accesezi contul My Account până pe 30 noiembrie 2019 și să urmezi pașii de mai jos:

Din meniul “Beneficii” accesezi secțiunea “Cadou Blue Air”.

Se va deschide pagina de promoție unde vei accesa butonul “Vreau Voucher”.

Un SMS cu un cod de securitate va fi trimis pe numărul tău nou achiziționat. Acest cod trebuie introdus în câmpul dedicat din pagină și codul voucherului Blue Air se va afișa.

Codul unic de voucher Blue Air este de tip numeric, format din 17 caractere alfanumerice.

ATENTIE! Voucherele Blue Air nu se pot cumula (se poate folosi un singur voucher per rezervare). 

Se poate utiliza un singur voucher pentru achiziția biletelor și serviciilor Blue Air, pentru 2 Segmente de călătorie/zbor: un Bilet de călătorie dus-întors, sau a 2 Bilete de călătorie dus, sau 2 Bilete de călătorie întors.

În cazul în care valoarea biletului de avion achiziționat depășește valoarea nominală a voucherului – 100 euro – utilizatorul voucherului va plăti diferența de cost.

Voucherul Blue Air nu poate fi utilizat pentru plata costurilor generate de modificări aduse rezervărilor Blue Air deja efectuate (modificare de dată, modificare de nume, adăugări de servicii, etc.).

Perioada de călătorie pentru zborurile Blue Air la care se pot utiliza voucherele TELEKOM este 21 iunie 2019 – 28 martie 2020.
MAI POTI CITI