Pareri PROMOTIE MOL Romania: Concurs Honda Civic 2019. MOL te premiaza si cu carduri de carburant.

Conform regulamentului promotiei MOL Romania 2019 alimentează cu minimum 25 de litri de carburant EVO în staţiile MOL și ai șansa să câștigi, prin tragere la sorti, super premii: 1 000 carduri de carburant în valoare de 250 lei fiecare si 3 masini Honda Civic.

Promotia MOL Romania cu premii “ Campanie carburant 100% GRIJA" se va încheia la data de 18 august 2019.

Premiile mari, cele 3 Honda Civic, se acorda prin tragere la sorti la finalul campaniei. Tragerea la sorti va avea loc in data de 3 septembrie 2019.

Distributia parerilor si a recenziilor despre concursul 2019 "Tu alimentezi, MOL te premiaza" de pe forumurile cu topicuri despre: catalog mol romania, mol romania concurs multibonus, promotie mol multibonus

opinii forumuri concurs mol romania 2019 castiga o masina honda civic

a) Utilitatea concursului: 4,4 din 5

b) Functioneaza concursul asa cum este descris: 4,2 din 5

c) Este concursul usor de accesat: 4,2 din 5

d) Este concursul de calitate buna: 4,3 din 5

e) Este concursul orientat spre cineva ca mine: 4,0 din 5

f) Au avut altii o experienta buna cu concursurile MOL Romania: 4,4 din 5

Produsele participante la această campanie sunt carburanţii MOL (EVO Diesel Plus, Benzina EVO 100 Plus, EVO Diesel, Benzina EVO 95), comercializați în benzinăriile Grupului MOL in Romania, menţionate în Anexa 1 din Regulament. 

Pentru a participa la tragerea la sorți de la finalul concursului MOL Romania pentru cele 3 autoturisme HONDA CIVIC 5D 1.5 Sport MT (182 CP), clienții trebuie să își înscrie datele de pe bonul fiscal / bonurile fiscale aferente tranzacției / tranzactiilor de minimum 25 de litri EVO sau EVO Plus pe site-ul www.molromania.ro, până în data de 18 august 2019.

Se vor acorda, pe loc, 1000 carduri de carburant MOL Gift (pe toata durata campaniei), fiecare in valoare de 250 Lei (TVA inclus) prin tragere la sorți în sistem informatic.

Verifica bonul fiscal si daca este tiparit urmatorul mesaj „Felicitari! Ai câștigat un card MOL Gift de 250 RON!” inseamna ca ai castigat 1 card premiu.

Clienții care indeplinesc criteriile se pot înscrie si pentru tragerea la sorți de la finalul campaniei pe siteul www.molromania.ro, în cadrul căreia se vor acorda 3 autoturisme HONDA CIVIC 5D 1.5 Sport MT (182 CP) fiecare în valoare de 16 833 EUR, TVA inclus.

Clienții care utilizează cardul MultiBonus, sunt înscrisi automat în tragerea la sorți cu dublul numarului de tranzactii efectuate pe parcursul campaniei.

Organizatorul va contacta câștigătorii premiilor la numărul de telefon sau pe adresa de email declarate de aceştia pe site-ul www.molromania.ro
MAI POTI CITI