ANDREEA BRASOVEANU biografia de la reporter PRO TV, la prezentator la Digi 24.

Conform biografiei profesionale Andreea Brașoveanu este jurnalist și om de televiziune. Din 2019, Andreea Brasoveanu prezintă jurnalul de weekend de la Digi 24.

Andreea Brașoveanu s-a alăturat trustului Digi 24, după mai bine de 12 ani încalitate de reporter al Pro TV-ului. Acum, o putem vedea la orele dimineții la pupitrul știrilor Digi 24. 

De asemenea, Andreea Brasoveanu a fost și reporter al aceluiași trust. „Andreea Brașovean este prezentator și reporter Digi24 de la începutul lunii ianuarie 2019.

Andreea Brasoveanu a ajuns în televiziune pentru că si-a dorit asta cu adevărat. 

A vrut să realizeze reportaje și a avut norocul să întâlneasca oameni de la care a învățat această meserie și care au avut încredere în ea.
andreea brasoveanu wiki pofesional jurnalist digi 24

În cadrul campaniei Digi24 „Old School, New School“, Andreea Brasoveanu alaturi de colegii ei încearcă să surprinda realitatea din sistemul de educație din România. 

Andreea spune ca este de condamnat faptul că avem generații „experiment“. Fiecare ministru vine cu idei noi, fără o gândire clară, pe termen lung. 

Din punctul ei de vedere, educația și sănătatea sunt domeniile în care ar trebui să se investească cel mai mult.

I se pare foarte important ca elevii să fie încurajați să fie creativi, să își pună întrebări, să fie curioși, nu frustrați că au de învățat pe de rost un text.

Andeea Brasoveanu este o mare iubitoare de animale, are 2 catei. 

Spune ca animalele îți aduc multă veselie în viață. Te învață să fii prezent. Pentru ei, există „aici“ și „acum“. 

Andeea Brasoveanu considera ca un alt avantaj al faptului de a avea un animal de companie ar fi acela că ești obligat să faci mișcare – cel puțin două plimbări, zilnic.

Referitor la viata de cuplu Andreea Brasoveanu spune ca modelul ei este cel reprezentat de bunicii sai. Mereu isi aminteste cât de mult se iubeau și cât de tare se respectau.
MAI POTI CITI