WIKI VITO SCHNABEL noul iubit milionar al MADALINEI GHENEA. Urmeaza logodna.

MADALINA DIANA GHENEA a fost surprinsa pe plaja ST BARTS in urma cu o luna jumatate in compania  unui tanar al carui CV este recunoscut peste hotare.

Se numeste VITO SCHNABEL. Aratos, cu o biografie de milionar de succes.

Romantici, facand risipa de gesturi tandre si extrem de bine dispusi, asa i-au surprins paparazzi pe plaja milionarilor la ST BARTS.

Dupa relatia cu milionarul  MATEI STRATAN din care a rezultat o fetita botezata CHARLOTTE, MADALINA GHENEA si-a luat mama si fetita si s-au stabilit in ITALIA la MILANO.

MADALINA si-a reluat contractele munceste si  a incercat sa uite de  dezamagirea traita cu MATEI STRATAN.

Si acum presa vorbeste ca VITO este actualul iubit al MADALINEI GHENEA. Cine este cel care i-a pus inima pe jar MADALINEI?

stiri cancan VITO SCHNABEL iubitul Madalina Ghenea

Fiul unei designer JACQUELINE  BEAURANG si al  artistului si producatorului de film  JULIAN SCHNABEL.

VITO SCHNABEL s-a nascut la NEW YORK in urma cu 32 de ani. Putini stiu ca iubitul milionar al romancei are origini romanesti.

Bunica lui VITO, ESTER GREENBERG a ajuns in AMERICA dupa ce parintii ei romani au emigrat in tara fagaduintei.

VITO SCHNABEL are toate calitatile pentru a fi  in lumina reflectoarelor. Este dealer si proprietar al unei galerii de arta VITO SCHNABEl GALLERY din ELVETIA.

Pasionat de arta  VITO a sprijinit artistii pe care i-a ajutat sa isi expuna tablourile. Prima sa  expozitie de arta a fost pe cand avea  16 ani.

Un obisnuit in lumea buna a artistilor si vedetelor VITO a avut lipici la femei frumoase.

Intre iubitele sale se numara fotomodele de succes si actrite cum ar  fi HEIDI KLUM si ravasitoarea ex sotie a lui JOHNNY DEEP , superba  AMBER HEARD de care s-a despartit recent.

Cu HEIDI KLUM a fost timp de trei ani intre 2014 si 2017. 2017 este un an problematic pentru VITO implicat intr-un dosar cu droguri.

Se pare ca sentimentele de iubire sunt intense de vreme ce VITO ar fi prezentat-o pe MADALINA GHENEA parintilor si deja au bifat cateva  vacante romantice in locuri exclusiviste.

Unii deja au lansat ideea ca VITO si MADALINA s-au logodit. Nu stim exact daca logodna s-a desfasurat deja sau va urma.

Speram doar ca MADALINA GHEBNEA sa scape cumva de logodnele nesfarsite doar asa isi va gasi linistea sufleteasca.

E cert ca vrea sa stearga din portofoliul sentimental statutul de iubita si amanta. MADALINA a avut o viata sentimentala tumultoasa.

Barbati  frumosi si bogati.

De la relatiile din tinerete cu milionarul DRAGOS SAVULESCU la fotbalistul MARK BORIELLO si apoi la actorii GERARD BUTLER,  ADRIEN BRODY,LEONARDO di CAPRIO, creatorul PHILIPP PHLEIN rand pe rand  MADALINA a incercat sa  isi gaseasca fericirea.

Unii spun ca actualul iubit al MADALINEI, acest milionar nu ar avea reputatia unui barbat statornic.

Dupa ce imaginea sa a iesit cam sifonata din relatia cu PHILIPP PLEIN, MADALINA pare ca nu mai vrea sa vorbeasca despre viata sa sentimentala.

Poate de aceasta data va fi cu noroc. MADALINA GHENEA isi doreste sa ajunga la altar.

Nimeni nu se  astepta ca MADALINA sa nu fie casatorita toti credeau ca ea este sotia lui MATEI STRATAN pana ce frumoasa a declarat ca nu a fost niciodata casatorita.

MADALINA nu se departeaza de arta. Noul iubit are o galerie de arta si credem ar putea fi mult mai bogat ca MATEI STRATAN.

MATEI a fost de acord ca MADALINA sa plece in ITALIA cu fiica lor si  nu isi neglijeaza indatoririle de tata.

Vom vedea ce se va intampla daca MADALINA va duce la alt nivel relatia ei cu VITO SCHNABEL.

Ii uram MADALINEI GHENEA sa fie fericita in noua relatie. 
MAI POTI CITI