Wiki: Moartea lui LIVIU BUCATICA fratele Corinei Martin si un accident de avion MISTERIOS.

Strania prabusire a avionului Tecnam P2008JC YR-COV a dus la moartea a doi oameni de afaceri.

Una dintre victime este omul de afaceri Liviu Emil Bucăţică, care conform biografiei avea varsta de 50 de ani, si era fratele Corinei Martin, preşedintele Asociaţiilor de Promovare Turistică din România şi proprietara agenţiei de turism Mistral Tours.

Corina Martin a fost măritată cu unul dintre cei mai potenţi financiar oameni de afacere din Constanţa, Eduard Martin, şi una din cele mai influente personalităţi de pe litoralul românesc, fiind prezentă la toate evenimentele de anvergura de la malul Marii Negre.

Liviu Bucăţică locuia în prezent în Râşnov, judeţul Braşov.

Cealalta persoana decedata, care se pare ca era si pilotul avionului, ar fi fost Mihai Covaciu, un afacerist cunoscut în judeţul Cluj şi un important dezvoltator imobiliar.

Avionul Tecnam P2008JC YR-COV ar fi decolat de pe aeroportul Ghimbav indreptandu-se către Constanţa, unde Liviu Bucăţică ar fi achiziţionat recent de la Mihai Covaciu o locuinţă şi ar fi dorit să se întoarcă rapid în judeţul Constanţa, drept urmare cei doi au decis să folosească avionul lui Mihai Covaciu, pentru a ajunge mai repede.

Însă, la scurt timp de la decolare, avionul a dispărut de pe radar, iar la 112 a sosit un apel care anunţa prăbuşirea unei aeronave în zona Nehoiaşu.

Avionul care s-a prăbuşit este un model Technam T 2008, avion relativ nou, produs în Italia.

Este un avion cu dublă comandă, cu lungime de 7 metri, iar anvergura este de 9 metri. 

Avionul prăbuşit în munţii Buzăului a mai avut un incident de zbor şi în urmă cu trei ani. Informaţia a fost vehiculată de specialistul în aviaţie Sorin Stoicescu. 

Acesta a precizat că în august 2016 avionul implicat în tragedia de miercuri, 15 mai 2019, de la Buzău, a aterizat forţat în judeţul Argeş după ce a rămas fără carburant din neatenţia pilotului

Liviu Bucăţică a fost asociat cu sora sa şi cumnatul său de la acea vreme, Dumitru Martin, în firmele Ping Pong SRL şi Martin Air and Tours SRL. 

Liviu Bucăţică era asociat minoritar în ambele companii. 

Conform Administraţiei Judeţene a Finanţelor Publice Constanţa (ANAF), Liviu Bucăţică şi Dumitru Martin au fost notificaţi pe 17 aprilie 2019 privind „audierea persoanei pentru care se va proceda la angajarea răspunderii solidare”, în cazul SC Ping Pong SRL.

De ce sa fie misterios accidentul de avion? 

Ei bine ni se pare ciudat ca inainte de a fi adus Radu Mazare din Madagascar in Romania, lucru care se va intampla pe 20 mai (sustin surse oficiale), unul din oamenii care au profitat la maxim de "generozitatea" fostului primar al Constantei, moare intr-un stupid accident de avion!

Oare sa fie coincidenta? Voi cei care "rascoliti" accidentul lui Razvan Ciobanu nu credeti ca ar trebui si aici sa faceti CEVA???
MAI POTI CITI