Pareri PROCOMBO Probiotic + Prebiotic Visislim fara contraindicatii conform prospectului.

Sa ne facem o parere despre Visislim PROCOMBO, un probiotic plus prebiotic, care pe forumurile monitorizate legate de subiecte precum procombo contraindicatii, totul despre procombo, procombo mod de administrare beneficiaza de recenzii pozitive.

Utilizatorii apreciaza pe langa eficienta si faptul ca PROCOMBO Probiotic + Prebiotic Visislim este un supliment fara contraindicatii.

1. Pareri Pozitive - 2,60
2. Opinii Nefavorabile- 0,80
3. Comentarii Neutre - 1,60

ProCombo Visislim pareri forumuri indicatii si contraindicatii
La momentul analizei opiniilor de pe forumuri, pretul unei cutii de Procombo Visislim era in medie de 50 lei.


Potriviti prospectului, ProCombo este simbioticul ce are cantitatea maxima de bacterii probiotice vii - 15 mld. in 1 capsula - este un produs extrem de eficient cu o formula unica, ce asigura refacerea mai rapida a echilibrului microflorei intestinale.

ProCombo nu permite ca bacteriile „rele" din intestin sa se înmulteasca în detrimentul numarului bacteriilor „bune". 

Acest echilibru garanteaza o digestie buna si absorbtia totala a substantelor nutritive în organism. Rezultatul este o mai buna refacere a sanatatii.

ProCombo reface rapid echilibrul intre bacteriile „bune" si „rele" în intestine proces foarte important in tratamentul cu administrare de antibiotice.

Reduce balonarea si disconfortul in stomac. Bacteriile probiotice în ProCombo inhiba dezvoltarea bacteriilor „rele" si micsoreaza nivelurile substantelor toxice provocate de acestea.

Ingrediente compozitiei ProCombo Visislim

1) Probioticul - Lactobacillus acidophillus (L. acidophillus La-14®, 200 bln CFU/g) – 75 mg ProCombo conține Lactobacillus acidophilus La-14®, despre care s-a confirmat că este de tip А1. L. acidophilus La-14® este de origine umană și este înregistrat de ATCC (American Type Culture Collection).

2) Prebioticul - Fructo-oligozaharide cu catenă scurtă (FOS 95 % short-chain NutraFlora®) – 65 mg
Fibrele prebiotice special selectate NutraFlora® din ProCombo sunt extrase din trestia de zahăr prin biofermentare. Acestea au structura cu catenă scurtă, datorită căreia fermentează în intestine doar cu ajutorul bacteriilor "bune" - Bifidobacteria și/sau Lactobacilli.

Prebioticul din ProCombo nu reacționează în niciun fel la patogeni, adică bacteriile "rele" nu se pot hrăni cu el. În acest fel NutraFlora® asigură cel mai bun efect prebiotic posibil.

O serie de cercetari arata ca L. acidophilus La-14® în ProCombo moduleaza functiile imune, astfel încât sa îmbunatateasca reactia la vaccinarea orala, sa scurteze durata sau sa reduca riscul de apari?ie al unui anumit tip de infectii, sa amelioreze simptomele sau sa reduca riscul de dezvoltare a alergiilor si altor stari mediate imun.

Administrarea probioticului L. acidophilus La-14® conduce la inducerea mai rapida si mai ridicata a lgA si lgG specifici, decât în grupul de control, adica acesta stimuleaza imunitatea specifica.

Mod de administrare Visislim PROCOMBO: 1 capsula/zi
MAI POTI CITI