Pareri Shop Credit imprumut nebancar pentru cumparaturi SIMPLU CREDIT IFN.

Oferte credite nebancare, ➢ credite urgente nebancare ➢ simplu credit ifn sa ➢ Credite Extra Finance IFN SA ➢ Pareri AGRICOVER Credit IFN,credite urgente ➢ rapide online

Rasfoind forumurile dedicate imprumuturilor nebancare am observat ca unele pareri se refera la creditele rapide pentru achizitia de produse si la imprumutul Shop Credit de la Simplu Credit IFN SA.

Ai nevoie de bani Rapid pentru gresie, faianta, parchet, Mobila noua sau Electrocasnice noi atunci poti alege un Shop Credit de la Simplu Credit, insa DOAR daca aveti nevoie cu adevarat nevoie urgent de bani. NU exagerati cu creditele nebancare.

Imprumutul rapid Shop Credit de la Simplu Credit se obtine simplu cu minim de documente
suma maxima pe care o poti obtine este de 15.000 lei.

pareri forum credite urgente nebancare simplu credit ifn sa

Parerea clientilor despre oferta credit nebancar Shop Credit de la IFN Simplu Credit extrasa din media comentariilor de pe forumuri:

1. Opinii Pozitive: 2,4

2. Opinii Negative: 1,8

3. Opinii Neutre: 0,8

Actele necesare pentru actualii si vitorii clienti Simplu Credit IFN sunt urmatoarele:

Pentru clienti Simplu Credit existenti de principiu nu este nevoie de prezentarea altor acte decat actualizarea venitului net.

In cazul in care buletinul sau cartea de identitate au expirat o sa va rugam sa ne transmiteti o copie actualizata.

Pentru clientii noi Simplu Credit, minimul de acte solicitate sunt o copie dupa actul de identitate si dovada de venit – copie fluturas salariu/adeverinta de venit sau talon pensie

Trimiterea lor se poate face scanat pe mail la adresa office@simplucredit.ro sau pe fax la numarul 021.404.82.92
  Cu ajutorul creditul urgent nebancar Shop Credit ai posibilitatea sa-ti alegi singur perioada de rambursare: de la 6 la 36 luni

  Beneficiezi de rate fixe pe toata perioada creditului si nu vei fi afectat de cursul valutar deoarece Simplu Credit ofera credite numai in Lei

  Conditii minime de obtinere a unui imprumt rapid Simplu Credit sunt urmatoarele:
  • Varsta: 18 ani – 75 ani
  • Venit: 650 lei

  ATENTIE! Neplata la scadenta a sumelor datorate implica raportarea la Biroul de Credit si alte institutii similare in termen de 30 zile de la data inregistrarii primei intarzieri, care iti pot afecta istoricul de creditare si accesul in viitor la alte produse de creditare.

  Simplu Credit isi rezerva toate optiunile legale pentru recuperarea creditului acordat, inclusiv recuperarea pe calea executarii silite.

  Nevoile clientilor care si-au exprimat opiniile in legatura cu imprumutul rapid Shop Credit:
  • Organizare - 31% 
  • Stabilitate - 27% 
  • Auto-exprimare - 37% 
  • Caracterul practic - 65% 
  • Curiozitate - 29% 
  • Entuziasm - 23% 
  • Provocare - 33%
  MAI POTI CITI