Pareri Set PILOTE 4 anotimpuri DORMEO 200x200 antialergice. Preturi bune, calitate excelenta.

Setul de pilote Dormeo 4 Anotipui este ideal pentru toate anotimpurile. Utilizați pilota mai subțire în lunile calde, treceți la cea mai groasă pe măsură ce devine mai rece, apoi îmbinați-le pentru ediția confortabilă de iarnă.

PILOTE 4 anotimpuri DORMEO 200x200 , parerea comentariilor de pe grupurile si forumurile monitorizate cu topicuri legate de pilota 4 anotimpuri cu capse, pilote 4 anotimpuri pucioasa, pilota 4 anotimpuri 180x200, pilota 4 anotimpuri lidl, pilota 4 anotimpuri 200x220 dormeo:

1. Pareri Pozitive - 2,70
2. Pareri Negative- 0,70
3. Sentiment neutru - 1,60

Emoţia parerilor referitoare la  PILOTE 4 anotimpuri DORMEO 200x200 (Ekman)
<0,5 = nu este probabil prezent
> 0,5 = probabil prezent
> 0,75 = foarte probabil prezent
Multumire - 0,62
pareri forumuri pilote 4 anotimpuri dormeo antialergice
Surpriza - 0,54

Designul pilotelor 4 anotimpuri Dormeo este în formă de diamant-romb pentru a păstra umplutura de pilotei în locul potrivit, pentru o căldură și o respirabilitate eficienta.

Ambele pilote antialergice Dormeo au capse, astfel încât este foarte ușor să le atașați.

Microfibrele Wellsleep® avansate nu îți oferă doar o senzație super-moale. Fibra inteligentă, ultra-fină, se combină cu Tencel® pentru a proteja pătura și pentru a preveni acumularea transpirației în timp.

Cei care au pielea sensibilă sau alergii pot fi de asemenea siguri că acest duo de pilote este hipoalergenic și delicat cu pielea.

Pilota subțire 4 anotimpuri: Pilotă super-moale, reversibilă, cu efect de răcire datorită fibrelor de poliamidă utilizate.

Este perfectă pentru nopțile calde de vară. O parte este cu culoarea albastru deschis, deci este mai ușor le diferențiezi.

Pilota mai groasă 4 anotimpuri: Umplută cu microfibre Wellsleep®, pentru o senzație naturală. Garantează o circulație perfectă a aerului.

Umplutura set pilote Dormeo 4 Anotimpuri: Thinner duvet: 50% lyocell (TencelTMModal), 50% polyester (Wellsleep® advanced); Thicker duvet: 100% polyester (Wellsleep® advanced)

Setul de pilote Dormeo 4 Anotimpuri este potrivit pentru:
  1. Persoanele care transpiră în timpul somnului
  2. Persoanele care sunt racite și au nevoie de extra căldură
  3. Persoanele care suferă de alergii
  4. Persoanele care vor sa doarma confortabil
  5. Persoanele care vor să se bucure de un somn bun

Setul de pilote 4 anotimpuri se poate spăla complet la 60 ° C. Asigurați-vă că il uscați complet. (VERIFICA AICI PRETUL)
MAI POTI CITI