Trendurile 2019 în MANICHIURA. Ce forma de UNGHII se poarta in 2019.

Sa ne facem o parere despre trendurile 2019 în manichiură sintetizand cele mai importante linii diectoare extrase de pe forumurile cu topicuri despre ce forma de unghii se poarta in 2019, modele unghii 2020, culoarea anului 2019 unghii, manichiura revelion 2020.

Dacă modelul negative-space manicure a fost vedetă ani la rând (mai ales modelele cu vârful transparent sau cu baza transparentă în formă de lună - ‘’moon manicure”), noul model negative-space este acum cu modele geometrice (linii transparente, verticale sau orizontale).

NU se mai poartă unghiile plictisitoare și care nu transmit niciun mesaj concret si specific.

2019 cu siguranta este anul în care putem combina culori, texturi și modele diferite; putem alege să purtăm un model diferit pe fiecare unghie. (VEZI AICI PRETURILE)

opinii forumuri tendinte manichiura culori forme 2019 2020

Și, bineînțeles, NU trebuie in niciun mod sa alegeți manichiura fuzzy nails (manichiură cu blaniță) sau bubble nails! Nu au fost și nu vor fi niciodată în trendurile reale ale modelelor de manichiura!

Îndrăzniți să purtați manichiuri statement, dar stylish, ținând cont de cea mai importantă regulă: unghiile și mainile au nevoie de îngrijire specifică pentru a arăta rafinat!

Trendurile în materie de manichiură în 2019 vor mulțumi atât pe cei care adoptă un stil minimalist cât și pe cei care iubesc stilul maximal.

Ca si culori ale manichiurii care se poarta in  vara 2019 puteți opta pentru pasteluri în nunațe de roz, tonuri blânde de piersic și purpuriu.

CULOAREA ANULUI 2019 pentru manichiura este CORAI! (VEZI OFERTELE)

Pentru un look mai sofisticat și mai îndrăzneț, putem combina aceste nunate pastelate cu accesorii pentru manichiura precum: ștrasuri, perle, paiete, lanțuri, sau putem cere nail artistului să ne picteze pe unghie forme geometrice, florale sau care imită diverse printuri (textile, animal print etc). (VERIFICA AICI OFERTELE)
MAI POTI CITI