Pareri PROMOTIE Fashion Days AZI E PENTRU TINE: multumire si anticipare.

In perioada 21 - 31 mai are loc evenimentul End Of Spring Sale Fashion Days cu reduceri de pana la 60% la articolele pentru femei si barbati din selectiile speciale.

Parerile consumatorilor despre campania de reduceri Fashion Days End Of Spring Sale din media comentariilor de pe forumuri:

1. Pareri Favorabile: 2,70
2. Opinii Negative: 0,90
3. Pareri Neutre: 1,30

Emoţia parerilor referitoare la  promotia verii la Fashion Days: End Of Spring Sale (Ekman)
<0,5 = nu este probabil prezent
> 0,5 = probabil prezent
> 0,75 = foarte probabil prezent
Multumire- 0,62
Anticipare - 0,55
pareri reduceri bune fashion days promotii colectii de primavara vara

Fashion Days a lansat, la inceputul lunii mai, campania dedicată sezonului de primăvară–vară 2019 – AZI E PENTRU TINE!

Inspirată din situații reale din viețile clienților, campania amplifică dorința permanentă a brandului de a se adapta la feedback-ul clienților si de a aduce, în fiecare zi, un plus de valoare în experiența de shopping Fashion Days. (VEZI CATALOGUL DE PRETURI)

Prin intermediul acestui mesaj, Fashion Days subliniază beneficiile unice pe care le oferă ca lider pe piața de online fashion, beneficii care contribuie, într-un mod real și practic, la un upgrade al stilului de viață al clienților actuali și viitori.

Fast fashion la Fashion Days inseamna ca 40% dintre comenzile din București și Ilfov sunt livrate în aceeași zi

Peste 70% dintre colete sunt livrate clienților  Fashion Days din țară a doua zi

Facilitățile unice și situațiile reale din viața clienților sunt baza noii campanii primăvară-vară Fashion Days

Trendul remarcat de la începutul anului este că tot mai mulți clienți apreciază posibilitatea de a ridica din lockere comanda la orice oră din zi, astfel că această opțiune a fost selectată de peste 4.500 de ori de la introducerea ei.

Noua campanie de comunicare Fashion Days va beneficia de un plan 360 de la TV, online, print și până la activări multiple în social media. 

Toate aceste beneficii și facilități vor fi completate, pe tot parcursul campaniei, de noutățile și diversitatea gamei de articole vestimentare, încălțăminte și accesorii. 
MAI POTI CITI