Biografia Lacramioara Toader Consulul Onorofic din Madagascar care "l-a lucrat" pe Radu Mazare.

Sa vedem care este wiki-ul Lacramioarei Toader, consulul onorific al Romaniei in Madagscar, romanca care dupa declaratiile lui Mihai Mazare are fi cauza principala a extradarii lui Radu Mazare in Romania

România nu are ambasadă în Madagascar. Marius Borănescu este ambasador în Africa de Sud, care are în atribuții și reprezentarea României în insula din Oceanul Indian, unde a fugit Radu Mazăre la finele lui 2017.

În urmă cu nici două luni, la 28 martie 2019, România a numit-o consul onorific în Madagascar pe Lăcrămioara Toader, după cum au confirmat pentru Europa Liberă surse oficiale din Ministerul de Externe, care au spus că Lăcrămioara Toader a fost desemnată de autoritățile române pentru că locuiește în Antananarivo de 30 de ani.

Un consul onorific are atribuții limitate, este puțin probabil să reprezente România în negocieri de extrădare, au declarant sursele diplomatice române.
lacramioara toader biografie consul romania madagascar
sursa https://www.facebook.com/lacramioara.toader.14
La instalarea sa a fost prezent ambasadorul Borănescu.

Conform biografiei neoficiale Lăcrămioara Toader este nimeni alta decât mama partenerului de afaceri al lui Radu Mazăre, cel care l-a ajutat în 2012 pe primarul condamnat la nouă ani de închisoare să închirieze terenul pe care a construit complexul turistic de lux din Madagascar. 

Informația a fost publicată de Rise Project în vara lui 2017, când Lăcrămioara Toader nu fusese încă numită consul, iar Radu Mazăre nu fugise din țară.

Doamna Toader l-a ajutat cu bună-credință pe Radu Mazăre când a venit în Madagascar. Înainte să fie numită consul onorific, a avut un acord de afaceri cu Radu Mazăre.

Se pare ca Lacramioara Toader  este deasemenea membra de baza a Bisericii Penticostale. Iata ce gasim pe site-ul StiriCrestine https://www.stiricrestine.ro/2018/07/22/jurnal-de-misiune-madagascar-cinci-ani-in-bucuria-de-a-calauzi-spre-cer/

In ultimele trei luni am făcut mai multe demersuri pentru prelungirea vizei pentru Madagascar, iar în toate acestea ne-au ajutat atât Biserica Penticostală Assemblies of God din Madagascar, dar mai ales doamna Consul al României în Madagascar, o scumpă soră în Hristos, Lăcrămioara Toader.
Fiul ei, Dorin Toader, a cumpărat pământ pentru Radu Mazăre, pentru că străinii nu pot cumpăra terenuri în Madagascar. 

mazare emotie inteligenta artificiala
Inteligenta Artificala recunoastere faciala emotii Radu Mazare

RISE PROJECT a descoperit că asa-zisul “trib” lui Mazăre era, de fapt, un tânăr malgaș cu străbuni în România. Îl cheamă Dorin-Freeman Manahadray și este proprietarul celor 1,8 hectare de teren. 

Dorin-Freeman vorbește fluent româna, deși s-a născut la peste 7.000 de kilometri de București

Dorin-Freeman i-a închiriat pe 99 de ani terenul lui Radu Mazăre și a supervizat construcția complexului turistic pe care îl deține. 

Relația dintre Mazare si Toader s-a destrămat însă, în termeni neamicali, iar de aici incolo putem face orice speculatii vrem.

Cert este ca Radu Mazare va petrece 9 ani in inchisorile romanesti!
MAI POTI CITI