B-LIFE Botanicals pareri bautura racoritoare Ursus cu suc de fructe si plante aromatice in compozitie..

B-LIFE Botanicals este o bautura racoritoare, cu un gust revigorant, pe baza de suc de fructe, plante aromatice si bere fara alcool.

Parerile consumatorilor despre bautura racoritoare B-LIFE Botanicals din media comentariilor de pe forumuri:

1. Pareri Favorabile: 2,60
2. Opinii Negative: 0,80
3. Pareri Neutre: 1,60

Emoţia parerilor referitoare la B-LIFE Botanicals Ursus Breweries (Ekman)
<0,5 = nu este probabil prezent
> 0,5 = probabil prezent
> 0,75 = foarte probabil prezent
Surpriza- 0,64
Incredere - 0,56
B-LIFE Botanicals pareri bautura racoritoare de ursus cu plante aromatice in compozitie

B-LIFE Botanicals este o bautura creata fara graba, in care ingredientele aromatice din plante si fructe se adauga dupa perioada de maturare a berii fara alcool si se ajunge astfel la profilul final de gust al bauturii. 

Toate ingredientele folosite in compozitia  B-LIFE Botanicals devin, in acest fel, parte integranta a unui gust complex, unic si armonios.

Bautura racoritoare B-LIFE este disponibila in doua variante:
  • B-LIFE cu zmeura, lavanda si eucalipt
  • B-LIFE cu flori de soc, cimbru si lamaie.

B-LIFE Botanicals este relevanta pentru acei consumatori care se bucura de un stil de viata activ, care cauta produse ce contin ingrediente si extracte naturale si prefera bauturi care sunt mai putin dulci. 

B-LIFE este o bautura care se poate consuma in orice moment al zilei si in orice situatie, cum ar fi o pauza revigoranta si de (re)conectare cu natura.

Ambele variante ale B-LIFE Botanicals sunt disponibile incepand din luna mai, in principal in retelele de comert modern si traditional.

Marcile din portofoliul Ursus Breweries sunt: URSUS, Timisoreana, Ciucas, Peroni Nastro Azzurro, Asahi Super Dry, Pilsner Urquell, Grolsch, St. Stefanus, Meantime, Azuga Nepasteurizata, Stejar si marca de cidru Kingswood
MAI POTI CITI