GINKOPRIM MAX 100 mg pareri supliment natural pentru memorie si circulatie periferica. Beneficii

Sa incercam sa ne facem o parere despre GINKOPRIM MAX de la Walmark, un supliment natural care pe forumuri este bine apreciat prin faptul ca este un bun sustinator al performantei cognitive si are un pret rezonabil.

Cele mai vizitate topicuri de pe forumuri sunt cele legate de ginkgo biloba pret plafar, cele mai bune produse cu ginkgo biloba, ginkgo biloba cu magneziu etc.

GinkoPrim MAX 100 mg este un produs care combină in compozitie extracte de ginkgo biloba și magneziul. 

Extractul standardizat de gingko biloba asigură cantitatea optimă de substanțe active (flavonglicozide, terpenolactone), cu caracteristici biologice unice.

forum pareri ginkoprim max pentru memorie si picioare reci

a) Ginkgo biloba – extract standardizat care contine 24% flavonglicozide si 6% terpenolactone

Ginkgo biloba sprijina circulatia venoasa, contribuind la mentinerea performantei creierului odata cu trecerea anilor, cât si la înlaturarea senzatiei de mâini si picioare reci

Consumul de Ginkgo Biloba împiedica lezarea organelor, cauzata de radicalii liberi.

Ginkgo Biloba ajută la controlul colesterolului, întărește arterele și ajută la relaxarea vaselor contractate

b) Magneziul este esential pentru functia si performanta mentala, având efect benefic asupra sistemului nervos si muscular.

Magneziul ajută la buna funcţionare a sistemului nervos, îmbunătăţeşte capacitatea mentală, ameliorează amorţelile şi crampele de la nivelul membrelor, prevenind apariţia aterosclerozei şi a infarctului miocardic.

Atunci cand exista deficient de magneziu este limitata producerea energiei necesare, conducand astfel catre oboseala, letargie, crampe musculare si carcei, pierderea puterii in efort sustinut.

Mod de administrare GINKOPRIM MAX 100 mg: ca supliment alimentar, 1 tableta zilnic, de preferat dupa masa.
MAI POTI CITI