POLEN crud paducel Albeena pareri si opinii pozitive pe forumurile apicole. Eficient in tulburarile cardiace.

Observand comentariile despre Polenul crud de Paducel produse de cei de la Albeena, opinii care exprima multumirea consumatorilor, am incercat sa sintetizam proprietatile si beneficiile acestui produs apicol pentru a ne face o parere.

Polenul de paducel pur de la Albeena este un aliment viu, cu un continut bogat de nutrienti esentiali pentru un aparat circulator sanatos.

Ideal pentru persoanele cu varste peste 50 de ani, cu tulburari cardiace sau neurovegetative ale inimii.

Polenul crud de paducel de la Albeena este un produs apicol natural cu puternice proprietati cardiotonice si vasodilatatoare, care contribuie activ la mentinerea sanatatii inimii si prevenirea afectiunilor cardiovasculare.
opinii forumuri polen crud de paducel albeena

Provine de la stupinele din regiunile deluroase nepoluate ale Transilvaniei si este congelat proaspat, imediat dupa recoltare, cu toate calitatile curative intacte.

Analizele de laborator au aratat ca polenul de paducel are un continut bogat de vitamine si fitonutrienti cu actiuni benefice asupra inimii, a vaselor de sange si a sistemului nervos, cum ar fi: flavonoizi, aminoacizi, carotenoizi, peste 5000 de enzime si coenzime, minerale esentiale si vitamina C, un antioxidant care ajuta la dilatarea vaselor de sange si imbunatateste circulatia acestuia.

Rutina, un bioflavonoid esential pentru vasele de sange, este prezenta din plin in polenul de paducel si are rolul de a regla ritmul cardiac.

Polenul crud de paducel este si un bun imunostimulator si revitalizant, cu actiune tonifianta asupra sistemului nervos – amelioreaza starile de nervozitate, anxietate si ajuta la tratarea insomniilor.

Principalele efecte benefice ale Polenului Crud de Paducel sunt urmatoarele:
  • regleaza bataile inimii si mentine tensiunea arteriala in limite normale
  • imbunatateste elasticitatea vaselor de sange
  • energizeaza si creste toleranta la efort fizic si psihic
  • are un bun efect calmant, amelioreaza starie de irascibilitate
  • accelereaza recuperarea dupa afectiuni cardiovasculare
  • previne actiunea nociva a radicalilor liberi asupra inimii
  • contribuie la reducerea depozitelor de grasime de pe peretii arterelor
  • ajuta eficient la scaderea nivelului de colesterol

Mod de administrare Polen crud de paducel Albeena

Utilizare interna zilnica. Doza de intretinere recomandata este de 10g (o lingurita)/zi, dimineata, inainte de masa.

Pentru prevenirea afectiunilor si fortificarea sanatatii este indicata o doza de 10-20g/zi, in cure de cate trei luni, de doua ori pe an.

In scopul unor apiterapii specifice, doza de polen crud pentru adulti poate creste la 20-50g, de trei ori pe zi, cu 1-2 ore inainte de mese.

Polenul crud de paducel este contraindicat persoanelor care prezinta alergii severe sau hipersensibilitate la produsele apicole.

Si desigur pretul. La momentul scrierii articolului pretul Polenului crud de paducel 170 gr ALBEENA era in medie de 17 lei.
MAI POTI CITI