Pareri COLILEN IBS Tratament natural Sindrom Intestin Iritabil. Pret bun in farmaciile Catena.

Sa ne facem o parere despre Aboca Colilen IBS un supliment naturist pentru tratarea sindromului de intestin iritabil care beneficiaza de opinii si recenzii pozitive pe multe forumuri dedicate tratamentului alternativ al sindromului de intestin iritabil.

Conform prospectului, Colilen IBS, indicat in tratamentul sindromului de intestin iritabil, caracterizat prin durere, balonare, distensie si disconfort abdominal, asociate sau nu cu modificarea aspectului scaunului si tranzit intestinal neregulat, este un produs inovator, ce contine un complex molecular brevetat, si anume ActiMucin.

ActiMucin este un complex molecular vegetal brevetat (IT nr. 102012902020829) din rasini (din Tamaie), polizaharide (din Aloe vera) si polifenoli (din Musetel si Roinita), titrat in rasini =18%.
opinii forum colinen ibs aboca intestin iritabil

ActiMucin, prin intermediul unui mecanism de tip fizico-mecanic, interactioneaza cu suprafata mucoasei intestinale, formand o pelicula de protectie care protejeaza mucoasa contra contactului cu substantele iritante.

Colilen IBS reduce treptat disconfortul intestinal si, in functie de intensitatea disconfortului.

Ingrediente compozitie substante active Colilen IBS: ActiMucin, complex molecular vegetal brevetat (IT nr. 102012902020829) din rasini (din Tamaie), polizaharide (din Aloe vera) si polifenoli (din Musetel si Roinita), titrat in rasini =18%.

Contine de asemenea: chimion, celuloza microcristalina, ulei esential de fenicul.

Mod de administrare Colilen IBS: Se recomanda administrarea a cate 2 capsule de trei ori pe zi, la distanta sau inainte de mese.

Colilen IBS poate fi utilizat si in asociere cu alte eventuale tratamente simptomatice, in fazele acute ale disconfortului.

Se recomanda prelungirea tratamentului de la 2 la 6 saptamani si repetarea acestuia daca primele simptome reapar.

ATENTIONARI! Colilen IBS Aboca este indicat incepand cu varsta de 8 ani. Este contraindicat in timpul sarcinii si alaptarii.

A nu se administra in caz de hipersensibilitate sau alergie individuala la una sau mai multe componente ale produsului.

A se pastra la temperatura camerei si ferit de surse de lumina si caldura.

Opinia noastra este ca suplimentul Colilen IBS datorita compozitiei sale speciale si inovatoare poate fi de un real ajutor in tratarea simptomelor asociate cu sindromul de intestin iritabil.
MAI POTI CITI