Pareri Abonamente ELECTRICA Furnizare energie electrica. Preturi, Facturi, Acte necesare.

Abonamente Electrica Furnizare Energie Electrica, parerea recenziilor si review-urilor de pe grupurile si forumurile monitorizate:

1. Pareri Pozitive - 2,70
2. Pareri Negative- 1,20
3. Sentiment neutru - 1,10

Tendințele sociale ale parerilor referitoare la abonamentele ELECTRICA Furnizare energie electrica
<0,5 = nu este probabil prezent
> 0,5 = probabil prezent
> 0,75 = foarte probabil prezent
Deschidere spre experienta - 0,68
Nevrotism - 0,51


Pareri Forum Abonamente Electrica Furnizare Energie Electrica


Exprimate intr-un limbaj preponderent analitic opiniile despre abonamentele la energie electrica de la Electrica Furnizare sunt pozitive si provin de la consumatori care dau dovada de deschidere spre noi expriente dar si care sunt persoane temperamentale pentru care emotia noului se intalneste cu teama de necunoscut.

Pentru încheierea contractului de furnizare a energiei electrice cu Electrica Furnizare trebuie sa depunei:
  • cererea de încheiere a contractului de furnizare
  • actul de proprietate sau alt document care sa ateste dreptul de folosinta asupra spatiului care face obiectul locului de consum. Daca nu detineti un astfel de document sau acesta nu are caracter definitiv, puteti da o declaratie pe propria raspundere ca folositi legal spatiul respectiv, caz în care vi se va încheia contract pe perioada de cel mult un an, cu posibilitate de prelungire, cu conditia depunerii unei garantii.

În cazul în care aveti drept de folosinta temporara asupra spatiului trebuie sa depuneti la furnizor acordul scris al proprietarului (acordul nu este necesar în situatia în care, prin clauzele contractului de închiriere, aveti dreptul sa încheiasi contract cu furnizorul de energie electrica).

Prețul de contract include: prețul de bază, tarifele de transport și distribuție aferente operatorului de distribuție la care este conectat locul de consum.

Nu sunt incluse in pretul abonamentului de energie electrica de la Electrica Furnizare:
  • TVA, 
  • acciza necomercială, 
  • certificatele verzi 
  • contribuția pentru cogenerare de înaltă eficiență. 

TVA și acciza sunt aplicate conform prevederilor Codului Fiscal.

Factura de consum a unui abonament Electrica Furnizare se emite lunar, cu un termen de plata flexibil, pâna la 45 de zile calendaristice;

Aceasta factura se poate achita prin intermediul mai multor modalitati de plata (online prin Oficiul Virtual, la casieriile furnizorului, unitatilor bancare, la comercianti, la terminalele unor prestatori cu servicii de încasare, prin instrumente bancare de plata, prin internet banking etc.).

Electrica Furnizare SA funcționează în 18 județe ale Romaniei, conform Licenței de Furnizare nr. 1028/ 18.08.2011, cu drept de furnizare în toată țara, prin Punctul de Lucru București și trei sucursale de furnizare a energiei electrice, cu câte șase agenții fiecare.

De asemenea, ELECTRICA FURNIZARE SA a obținut Licența de Furnizare gaze naturale nr. 2147/12.07.2017 pentru desfășurarea activității de furnizare a gazelor naturale pe întreg teritoriul țării.
MAI POTI CITI