Metode sa te IMPACI cu fostul. Il vreau inapoi ce sa fac. Reconecteaza-te cu iubitul tau.

Sunt sanse sa iti recastigi iubitul dupa despartire sau atunci cand simti ca o prapastie va desparte? 

Simti ca armonia in cuplu este din ce in ce mai mult o amintire si asta tocmai cand aveai mai mare nevoie de apropiere?

Formurile sunt pline de intrebari de genul: vreau sa ma impac cu fostul, fa-l sa regrete ca te-a pierdut, intrebari pentru fostul iubit sau semne ca vrea sa se intoarca la tine etc.

Insa adevarul este unul simplu. Daca stii ce trebuie sa faceti impreuna pentru a trai intr-o atmosfera cat mai placuta, totul se simplifica, iar legatura dintre voi devine mai profunda si mai intima.

Este important sa constientizezi ca, mai ales intr-o relatie de lunga durata, pentru ca lucrurile sa functioneze este nevoie de efort din partea ambilor parteneri.
semne de impacare cu fostul dar e cu alta

Iata catvea sugestii / sfaturi pentru a te reconecta emotional, pentru a te impaca sentimental cu fostul

1) Puteti sa incepeti prin a discuta despre cum v-ati cunoscut, despre primele intalniri, despre ce anume ati remarcat atunci unul la celalalt si ce v-a placut mai mult.

Vorbiti descris despre clipele in care v-ati dat seama ca va puteti baza unul pe altul si, exact ca in exercitiu cu fotografiile, treceti in revista lucrurile placute care v-au adus impreuna. 

Puteti face asta in timpul cinei sau inainte de culcare, dar poate si micul dejun poate fi un moment dragut.

2) Incepeti sa va uitati impreuna la poze cu voi doi. 

Indiferent daca aveti fotografiile fizic intr-un album, sau va uitati undeva unde le-ati postat, faceti asta. 

Uitandu-va la acele poze de acum mai multi ani, din vacanta sau de cand erati la facultate, va va ajuta sa rememorati momente placute si va va da ocazia sa traiti din nou acel tip de afectiune, intamplari amuzante si dragoste. 

Chiar daca vei face asta de una singura, in mintea ta, vei observa ca ti s-a asternut un zambet pe buze atunci cand ti-ai amintit ceva care v-a facut pe amandoi sa radeti acum mai mult timp.

3) Faceti-va complimente in fiecare zi Obisnuieste-te sa ai zilnic ceva bun de spus partenerului tau si incurajeaza-l sa faca acelasi lucru la randul lui. 

Poti sa te mai gandesti la momentele in care te face fericita si la cele cand te ajuta si sa inveti sa ii spui de fiecare data ca esti recunoscatoare si ca apreciezi gesturile de acest fel. 

De asemenea, si el trebuie sa adopte acest tip de comportament pentru ca cercul sa fie complet si pentru ca lucrurile sa evolueze intr-o directie pozitiva pentru amandoi.

Acesti 3 pasi simpli vor face mai mult ca sigur ca relatia voastra renasca pas cu pas si sa nu fii nevoita ca noptile sa te intrebi: sa il vreau inapoi dar e cu alta.
MAI POTI CITI