BOALA este o cerere de iubire. Omul culege in VIATA ce a semanat in CREIER, prin gandurile sale!

Daca traim controlandu-ne gândirea, folosindu-ne energiile în mod adecvat, aducem Lumina si Fericire în viata noastra, facând-o mai frumoasa.  Dar, din nefericire, în ziua de azi, civilizatia ne împinge în partea opusa.

Vesti îngrijoratoare, anunturi triste în presa, la radio si televiziune, toate reprezinta invitatii catre anxietate.

Pur si simplu ele ne invita sa posedam lucruri materiale, sau sa avem senzatii corporale, de care ni se spune ca depinde fericirea noastra... dar nu aceasta este cu siguranta calea de urmat.

Aceasta este calea spre dezamagire, plictiseala, dependenta de droguri, crima, suicid - catre atât de multe lucruri negative, care distrug lent fiinta umana si  desigur chiar intreaga societate.
Autosugestia contra bolii ce este o cerere de iubire

Din fericire, toate aceste grozavii abominabile pot fi schimbate în lucruri pozitive. Este întradevar o provocare imensa pentru societatea noastra - dar SE POATE. 

A-ti folosi puterea creatoare a gândului, în mod pozitiv, înseamna sa te acordezi la binele de care ai nevoie, sa te cunosti mai bine, sa traiesti în mod inteligent, sa-ti elevezi viata la un nivel intelectual.

Si, de aici pâna la evolutia spirituala, nu mai e decât un pas.

Boala reprezinta, în general, o lipsa de iubire în viata oamenilor, tradusa printr-o dizarmonie psihosomatica. Psihologic si fizic, boala este o cerere de iubire.

E necesar sa privim moartea cu alti ochi.

Puteti sa va dati seama ca, de fiecare data când va satisfaceti o nevoie biologica, aveti un sentiment de placere. 

Nu-i asa? Daca beti când sunteti însetat, simtiti placere; daca sunteti înfometat si mâncati, simtiti placere; daca sunteti obosit si va odihniti, simtiti placere... 

Moartea produce atâta teama! Normal ca nimeni nu traieste cât ar trebui, daca e sa luam în considerare capacitatea genetica. 

Omul îsi scurteaza viata în mod sinucigas, prin felul lui inadecvat de a trai.

Daca omul va învata sa traiasca în acord cu natura, nu va mai ajunge la sinucidere, nu va mai încerca sa-si scurteze viat, îsi va împlini pur si simplu ciclul biologic, asa cum e el stabilit genetic. 

Apoi, când moartea va veni, o va simti ca pe o nevoie biologica. Isi va fi împlinit ciclul si misiunea în viata. Va putea sa accepte moartea, ca pe un lucru pozitiv.
MAI POTI CITI