PARERI forumuri Aparat de facut SARMALE Dolmer. Ghid recomandari, preturi.

Aparatul de facut sarmale Dolmer, parerea recenziilor si review-urilor din magazinele online, de pe grupurile si forumurile monitorizate:

1. Pareri Pozitive - 2,50

2.Opinii Negative- 0,90

3. Sentiment neutru - 1,60

Emoţia parerilor referitoare la Aparatul de facut sarmale Dolmer (Ekman)
<0,5 = nu este probabil prezent
> 0,5 = probabil prezent
> 0,75 = foarte probabil prezent
Multumire - 0,55
Anticipare - 0,59

Parere consumatorilor despre aparatul de facut sarmale marca Domler este un pozitiva, chiar daca si gradul de nefavorabilitate este destul ridicat.
Aparat de facut SARMALE Dolmer pareri forumuri masini de impachetat sarmale

AICI mai multe OFERTE si PRETURI la masini de facut sarmale!

Exprimate printr-un limbaj caracteristic persoanelor cu o gandire analitica, logica parerile si recenziile despre aparatul pentru impachetat sarmale Dolmer exprima ca si emotie vizibila anticiparea!

Conform distribuitorului, acest aparat te ajuta sa prepari simplu si  rapid sarmalute gustoase si aratoase de pus pe masa oaspetilor tai!

Aparatul de facut sarmale marca Dolmer poate sa transforme orice masa in familie intr-un adevarat ospat regal, scutindu-te in acelasi timp de ore lungi petrecute in bucatarie.

Cu aparatul Dolmer preparati sarmale intr-un interval de timp foarte scurt. Printr-o singura miscare, veti putea impacheta sarmale in foi de vita sau foi de varza, in cateva momente.

Acest aparat original este conceput in Rusia. Traditia ruseasca in acest domeniu gastronomic face aceasta marca una demna de toata increderea.

Produsul are o calitate premium si este confectionat dintr-un plastic extrem de durabil. In plus, designul ergonomic il face nu doar usor de integrat in orice bucatarie, ci si foarte usor de curatat dupa folosite.

Poate fi  cu usurinta spalat in chiuveta sau in masina de spalat vase. In plus, dimensiunile relative mici iti permit sa-l depozitezi in orice raft sau sertar fara bataie de cap.

Comanda acum acest aparat revolutionat si veti vedea cat este de usor de folosit:

Mod de utilizare aparat de facut SARMALE Dolmer:

Aseazati frunza de vita sau de varza in mijlocul aparatului, apoi adaugati carnea tocata pentru sarmale in mijlocul frunzei, apasati manerul de reglementare inainte, apoi trageti-l in capatul opus.

Asta e tot. In cateva momente pregatesti sarmalele delicioase.

Specificatii pentru Aparatul de facut sarmale Dolmer:
  • Lungime 30.7 cm x Adancime 5.7 cm x Latime 8.5 cm
  • Potrivit pentru realizarea sarmalelor sau ruladelor intr-un timp foarte scurt.
  • Sarmalele ies egale ca dimensiune si foarte bine stranse la capete.

Materialele de calitate excelenta din care este confectionat aparatul de facut sarmale marca Dolmer garanteaza faptul ca acesta va fi, de fiecare data, unicul ajutor de care ai nevoie in bucatarie in preajma sarbatorilor de iarna.

Un aparat de facut sarmale Dolmer avea pretul la momentul analizei de 39 lei.
MAI POTI CITI