Pareri mini AEROTETMA fara Cablu Electric Starlyf Fast Heater. Ghid recomandari, preturi.

Mini aeroterma Starlyf Fast Heater este extrem de practica si se poate folosi oriunde. O mini aeroterma pe care o puteti utiliza în dormitor, camera copilului, bucatarie, sufragerie, sera, birou, casa de vacanta sau chiar în garaj, pe scurt, oriunde.

Starlyf Fast Heater mini aeroterma de perete, parerea recenziilor din magazinele online, de pe grupurile si forumurile monitorizate.

1. Pareri Pozitive - 2,50
2. Pareri Negative- 0,80
3. Sentiment neutru - 1,70

Emoţia parerilor referitoare la Starlyf Fast Heater mini aeroterma (Ekman)
<0,5 = nu este probabil prezent
> 0,5 = probabil prezent
> 0,75 = foarte probabil prezent
Bucurie - 0,52
Surpriza - 0,56

Opinii Pareri Starlyf Fast Heater mini aeroterma de pereteAerotema Starlyf Fast Heater este un mijloc ideal de inaclazire si în serile racoroase de primavara, atunci când încalzirea clasica nu mai functioneaza.

Starlyf Fast Heater este dotat cu un program de încalzire în doua etape: cu o singura apasare pe buton în câteva clipe încalziti o camera, sau, puteti alege viteza standard de încalzire cu care puteti încalzi în câteva minute o suprafata de chiar 20 mp.

Mini aeroterma Starlyf Fast Heater porneste automat si, este dotat cu un termostat climatronic automat, economic, care permite reglarea temperaturii între 15°C si 32°C si decupleaza automat dupa ce s-a terminat timpul prestabilit setat.

Pentru o utilizare în deplina siguranta, este prevazuta cu functia de decuplare automata, în acest fel este exclusa supraâncalzirea aparatului.

Caracteristici tehnice Starlyf Fast Heater mini aeroterma conform manualului de utilizare:
  • Element ceramic de încalzire
  • Randament: 370 W
  • Tensiune: AC 220-240V, 50-60 Hz

Pretul promotional Starlyf Fast Heater mini aeroterma era la un moment dat de 149 lei.
MAI POTI CITI