ROMPETROL Go pareri CARD cu puncte de fidelitate. Beneficii card Rompetrol GO conform Regulamentului.

Conform regulamentului, Rompetrol Go este programul de fidelitate al Rompetrol, bazat pe puncte cu beneficii personalizate dupa nevoile fiecărui client.

Calitatea de membru al Programului Rompetrol Go se castiga prin completarea formularului de inrolare si acceptarea termenilor si a conditiilor explicitate in Regulament.

Te poți înscrie în programul de fidelizare Rompetrol GO în stație sau în cadrul Aplicației Mobile Rompetrol Go, disponibilă în App Store și Google Play sau online prin intermediul site-ului www.rompetrol.ro

Valoarea unui punct Rompetrol GO este de 0,1 Lei (10 Bani), 10 puncte Rompetrol valorează 1 leu.
pareri contul meu rompetrol go cu puncte bonus

Card virtual ROMPETROL Go, parerea comentariilor de pe site-urile de recenzii, de pe grupurile si forumurile monitorizate.

1. Pareri Pozitive - 2,80
2. Pareri Negative- 0,60
3. Impresii neutre - 1,60

Emoţia parerilor referitoare la programul Rompetrol GO
<5 = nu este probabil prezent
> 5 = probabil prezent
> .75 = foarte probabil prezent
Multumire - 0,66
Incredere - 0,63

Punctele Rompetrol GO pot fi consumate pentru produse/servicii din statiile proprii Rompetrol, exceptie fac carburantul, vinietele, taxele de drum, buteliile GPL si cartelele telefonice, fara a se limita la acestea.

Cardul cu cip care confera titlul de client Fill&Go Debit sau Credit, detinatorului, in functie de tipul de card.

Aceste carduri sunt inscriptionate cu seria cardului si codul de client si se pot utiliza atat pentru acumularea, cat si pentru consumul punctelor, in plus fata de linia de creditare oferita de calitatea de client Fill&Go Credit.

Pentru mai multe detalii asupra componentei Fill&Go, puteti consulta pagina web www.rompetrol.ro/personal/fill-go sau puteti suna la Serviciul Clienti la numarul de telefon 0800 0800 08

Utilizatorul Rompetrol GO va primi ulterior inregistrarii o serie de card virtual prin intermediul careia va acumula/ consuma puncte in statiile Rompetrol, prin prezentarea la casele de marcat a dispozitivului mobil afisand seria de card virtual.

Utilizatorul va avea de asemenea posibilitatea de a imprima pe hartie cardul, care va putea fi utilizat in statiile Rompetrol.

Acumulezi puncte cu fiecare tranzacție efectuată în stațiile Rompetrol pentru produsele sau serviciile eligibile în program.

Pentru a acumula puncte trebuie să folosești cardul indiferent de serviciul sau produsul achiziționat.

ATENTIE! NU acumulează Rompetrol GO puncte vinietele, taxele de drum, precum și orice altă taxa (de ex. taxa de parcare, dus, ecotaxa etc.), țigările și produsele care conțin tutun, buteliile GPL, cărți, reviste, CD-uri și cartelele telefonice, spălătoria auto, produse aflate în alte promoții.

Orice membru al Programului de fidelizare ROMPETROL GO poate renunta la Programul prin notificarea catre urmatoarea adresa de email infoline@rompetrol.com sau din cadrul contului sau de Utilizator din site-ul www.rompetrol.ro sau din cadrul Aplicatie Mobile.
MAI POTI CITI