KAUFLAND mareste Salariile: 3.300 lei brut lucratori comerciali plus beneficii de la 1 martie 2019.

Vesti bune despre maririle de salarii de la Kuafland. De la 1 martie Kaufland mareste salariile pentru lucratorii comerciali la 3300 lei brut, lucru apreciat cu pareri pozitive pe forumuri.

Mai mult chair pe langa creseterea salariilor tot la 1 martie 2019 la Kaufland va intra în vigoare și noul contract colectiv de muncă, cu o creștere de până la 20% pentru ajutoarele în bani prin care compania le este alături angajaților săi în diverse evenimente din viețile personale.

Noul salariu minim Kaufland pornește de la suma de 3300, incluzând tichetele de masă și sporurile salariale, și va intra în vigoare începând cu luna martie a acestui an.

Complementar sprijinului financiar, pentru copiii nou-născuți ai angajaților Kaufland, compania va oferi pachete cu produse de igienă necesare unui bebeluș, din gama Bevola, marca proprie Kaufland.
pareri forum kaufland mareste salariile 2019 2020

In plus, printre politicile KAUFLAND, va fi adoptat și programul de recomandări, care îi recompensează cu suma de 1.000 lei brut, desigur în anumite condiții, pe angajații care recomandă în companie candidați potriviți pentru posturile disponibile.

Tot în luna martie 2019, Kaufland România va organiza o campanie națională de consult oftalmologic gratuit, accesibil tututor angajaților companiei.

Pentru a le furniza angajaților săi servicii de calitate în pachetul de beneficii oferite, Kaufland România alege să continue și anul acesta colaborările cu parteneri de renume precum Bookster, 7card și Pegas.

Unul dintre cele mai frumoase proiecte desfășurate la nivel intern de Kaufland România a fost „CEO Breakfast”, o serie de întâlniri care au facilitat dialogul între Marco Hößl și angajații din sediul central, centrele logistice și magazine.

Succesul proiectului „CEO Breakfast” se datorează atmosferei de lucru relaxate: la toate nivelurile companiei, colegii își vorbesc la „per tu” iar exprimarea liberă este încurajată. 
MAI POTI CITI