Pareri Country Spa Health & Beauty Retreat Snagov. Impresii bune singurul centru SPA Medical de langa Bucuresti.

Country Spa Health & Beauty Retreat Snagov, parerea comentariilor de pe grupurile si forumurile cu topicuri topicuri referitoare la country spa ciofliceni, country spa retreat,  country spa retreat snagov, country spa proprietar etc. monitorizate:

1. Pareri Pozitive - 2,50
2. Pareri Negative- 0,80
3. Sentiment neutru - 1,70

Parerea larg raspandita este ca situat pe malul lacului Snagov, înconjurat de natură, având un personal pregătit doar pentru tine, dotări de ultimă generație, Country Spa se dovedește o alegere mai mult decât relaxantă, este o alegere de suflet.

forum pareri Country Spa Health & Beauty Retreat Snagov

Impresii Country Spa Health & Beauty Retreat din Snagov
  • Servicii - 8.5
  • Locatie - 8,6
  • Curatenie - 8,7
  • Confort - 8,8
  • Facilitati - 8,3
  • Personal - 8,6
  • Raport calitate / pret - 8,5
  • Dimensiunile camerelor - 8,4
  • Securitate - 8.3
  • WiFi/Internet gratuit - 8,2

Country Spa Health & Beauty Retreat este un centru complet de sănătate și îngrijire conceput pentru a te ajuta să îți regăsești echilibrul fizic și emoțional.

Country Spa te găzduiește în condiții excelente de confort și rafinament și îți propune programe de sănătate și rejuvenare integrate, complet personalizate, în cadrul unei clinici dedicate.

Country Spa Health & Beauty Retreat este singurul centru Spa complet din apropierea Bucureștiului, având la bază o abordare holistică, în cadrul acesteia lucrându-se pe toate nivelurile – fizic, emoțional, mental și spiritual, îndepărtând obstacolele care stau în calea maximizării potențialului propriu. 

Componenta de Spa tradițional se îmbină perfect cu cea de Spa Medical.

De curand meniul SPA a fost completat cu produsele Ayurvedice Lakshmi, o linie de cosmetice de-a dreptul extraordinară prin îmbinarea filosofiei Ayurvedice, a terapiei naturiste și a aromaterapiei cu cele mai noi cunoștințe cosmetice, cu produse naturale organice și cu uleiuri esențiale pentru a reda frumusețea și elasticitatea pielii tuturor celor trei tipuri constituționale Dosha – Vata, Pitta și Kapha.
 impresii camere cazare Country Spa Health & Beauty Retreat Snagov

Country Spa Medical reunește o echipă multidisciplinară de terapeuți și specialiști prin care își propune să ofere un plan de tratament sau de prevenție sigur, natural, non-invaziv, care are la bază principii, remedii și metode cu rezultate dovedite științific, conform spectrului medicinei integrative. 

Din echipa Country Spa Health Snagov fac part: Carmen Iordache – Instructor Yoga, Huot Angela – Instructor Yoga, Marius Dumitrenco – Psihoterapeut si Dumitrescu Simona – Nutriționist.

O realizare importantă în anul 2018 a fost primirea de catre Country Spa Health & Beauty Retreat Snago a premiului Guest Review Award 2018 din partea Booking.com. 

Acest premiu reprezinta o recunoaștere a muncii întregii echipe Country Spa Health & Beauty Retreat, care a dat dovadă de angajament și susținere zilnică, pentru ca fiecare oaspete să aibă parte de o experiență memorabilă!
MAI POTI CITI