Pareri WIZZIT TITANIUM epilator Zone delicate. Ghid recomandari preturi Telestar Shop.

Epilator WIZZIT TITANIUM, parerea recenziilor din magazinele online, de pe grupurile si forumurile monitorizate:

1. Pareri Pozitive - 1,70
2. Pareri Negative- 0,70
3. Sentiment neutru - 2,60

Emoţia parerilor referitoare la Epilator WIZZIT TITANIUM Telestar Direct Marketing Romania Ekman)
<0,5 = nu este probabil prezent
> 0,5 = probabil prezent
> 0,75 = foarte probabil prezent
Multumire - 0,56
Anticipare- 0,59

wizzit titanium epilator pareri forumuri


Opiniile cumparatorilor despre epilatorul pentru zone delicate WIZZIT TITANIUM sunt pozitive si exprima satisfactie si surpriza.

Recenziile despre epilatorul WIZZIT TITANIUM sunt exprimate printr-un limbaj analitic, specific persoanelor care judeca rational si nu se lasa prada emotiilor.

Wizzit Titanium este un nou epilator pentru zone delicate, imbunatatit acum cu discuri din titanium, pentru precizie si performanta maxime.

Contrar altor metode de epilat, epilatorul Wizzit Titanium indeparteaza parul chiar de la radacina, iar rezultatele pot dura mult mai mult timp!

Folosind Wizzit Titanium de la Telestar Direct Marketing Romania pentru o perioada lunga de timp, veti observa ca parul va creste din ce in ce mai rar, pentru ca, ulterior, sa nu mai creasca deloc. Nu-i asa ca suna uimitor?

Il puteti folosi oricand si oriunde aveti nevoie, pentru ca functioneaza cu baterii si este compact.

Atat femeile, cat si barbatii pot profita de eficienta lui Wizzit Titanium, aparatul ce indeparteaza parul din cele mai putin accesibile locuri, precum: deasupra buzei, sprancene, barbie, nas, urechi, perciuni, degete, linia bikini-ului.

Practic, il puteti folosi pe orice zone unde doriti sa indepartati parul nedorit si inestetic.

La momentul analizei recenziilor, epilatorul WIZZIT TITANIUM Telestar Direct Marketing Romania avea pretul promotional de 120 lei plus CADOU setul de manichiura-pedichiura.
MAI POTI CITI