Pareri Moretti Forni CUPTOARE profesionale pentru PIZZA: Neapolis, serieS, serieT.

Cuptor profesional Moretti Forni Neapolis, parerea comentariilor de pe site-urile de recenzii, de pe grupurile si forumurile monitorizate.

1. Pareri Pozitive - 2,50
2. Pareri Negative- 0,70
3. Impresii neutre - 1,80

NEAPOLIS este cel mai puternic cuptor electric din lume cu temperatură maximă de 510°C, creat de Moretti pentru a coace pizza autentică napolitană.

pareri forumuri cuptoare de pizza moretti forni neapolis
Cuptorul de pizza Neapolis este un instrument excepțional de coacere cu un design de ultimă generație, care respectă tradiția.

Cuptorul Moretti Neapolis este dotat cu software pentru administrarea puterii instalate astfel încât să atingă temperatura maximă de lucru în doar 1 oră și 45 de minute. 

Mai mult decât atât, consumul său este minim absolut în timpul funcționării: doar 6.5 kW/h (Neapolis_6) și 6.8 kW/h (Neapolis_9).

Puternic, fiabil și neobosit. Puterea poate fi controlată de pe ecranul electronic, adică puteți seta temperatura așa cum doriți și puteți menține această setare în tot timpul în care aveți nevoie, fără probleme.

Cuptor profesional Moretti Forni serie S, parerea comentariilor de pe site-urile de recenzii, de pe grupurile si forumurile monitorizate.

1. Pareri Pozitive - 2,80
2. Pareri Negative- 0,70
3. Impresii neutre - 1,50

serieS: cel mai tehnologic cuptor din lume pentru pizza și produse de patiserie și brutărie. 

Prin introducerea pe piață a cuptorului cu cel mai mic consum de energie din categoria sa, Moretti Forni îndeplinește un nou obiectiv important: 35% economie de energie, datorită tehnologiilor sofisticate și materialelor izolatoare speciale și inovatoare, care au minimizat dispersia de energie spre exterior.

Controlul electronic este ușor și intuitiv datorită ecranului grafic color și prietenos cu utilizatorul. 

Procesul exclusivist de coacere Moretti Forni înglobează 70 de ani de experiență în cele mai moderne și performante tehnologii, cum ar fi controlul separat al puterii pe tavan și podea, cu reglarea automată a energiei necesare, în funcție de cantitatea de produse de copt.

Cu tehnologia Power-Booster® pentru selectarea timpului și tehnologia Eco-Standby® pentru pauze, serieS este cuptorul potrivit pentru orice tip de nevoie.

Cuptor profesional Moretti Forni serieT, parerea comentariilor de pe site-urile de recenzii, de pe grupurile si forumurile monitorizate.

1. Pareri Pozitive - 2,70
2. Pareri Negative- 0,90
3. Impresii neutre - 1,40

serieT cuptorul cu bandă transportoare, care se combină cu cel mai bun proces de coacere, consumul redus de energie și amprenta mică, este foarte util în spațiile mici de lucru. 

Cuptorul pentru pizza serieT de la Moretti este sinonim cu fiabilitatea constantă: un nou salt de generație în istoria cuptoarelor-tunel. 

4 brevete internaționale și 2 obiective principale atinse: calitate incomparabilă a coacerii și cea mai scăzută temperatură exterioară din categoria sa. Nu doar pizza, ci și carne, paste, legume și multe alte produse alimentare.

Ultima noutate din gama serieT este T64E, un cuptor de ultimă generație, care îmbină cel mai bun proces de coacere, consum de energie și spații reduse, foarte util în spațiile mici de lucru.

Cuptorul este dotat cu aceleași funcții inovatoare ale benzilor rulante de dimensiune superioară, cum sunt tehnologia Adaptive-Power care generează căldură numai acolo unde este necesară, tehnologia Dual-Temp®, pentru setarea unor temperaturi diferite pentru tavan și podea și tehnologia Cool-Around®, pentru controlul temperaturii exterioare și siguranța operatorului.
MAI POTI CITI