Pareri Restaurant concept Maison des Chefs lansat de Mega Image cu meniu inspirat de tendințele actuale din gastronomie.

La începutul lunii martie 2019 Mega Image va adăuga pe harta gastronomica a orasului Bucureşti un nou brand: Maison des Chefs, concept creat de retailerul belgiano-olandez şi dedicat „inspiraţiei celor mai buni chefi din oraş”.

Primul restaurant-concept Maison des Chefs deschis de Mega Image se află în Agora Floreasca şi este un spaţiu de tip hibrid: Casual Bistro condus de chef Alexandru Iacob, Fromagerie şi WineGallery aflate impreuna într-un singura locatie.

Restaurant concept Maison des Chefs, parerea comentariilor de pe site-urile de recenzii, de pe grupurile si forumurile monitorizate.

1. Pareri Pozitive - 2,80
2. Pareri Negative- 0,70
3. Impresii neutre - 1,50
Restaurant concept Maison des Chefs pareri meniu modern la preturi bune

Emotia parerilor referitoare la Restaurant concept Maison des Chefs by Mega Image
<5 = nu este probabil prezent
> 5 = probabil prezent
> .75 = foarte probabil prezent
Multumire - 0,63
Surpriza- 0,60

Pentru Maison des Chefs, Alex Iacob a creat un meniu inspirat de tendințele actuale din gastronomie, cu preparate care îmbină ingredientele locale de sezon și gusturile internaționale.

Pasionat de bucătăria avangardistă, chef Alex Iacob a început să colaboreze cu Mega Image încă din 2016 când și-a pus semnătura pe câteva preparate din gama Mega Apetit by Chefs.

În restaurantul-concept Maison des Chefs clienții pot degusta și cumpăra deasemenea cafea de specialitate, dar și câteva dintre specialitățile de pâine și patiserie artizanală realizate de ARC Bakery (bistrou cu brutărie și patiserie franțuzești deschis în vara trecută in zona Arcul de Triumf). 

Restaurantul Maison des Chefs oferă clienților o selecție de circa 70 de tipuri de brânzeturi fine, peste 200 de tipuri de vin și promite experiențe culinare complete.

Prin deschiderea primului restaurant de sine stătător, compania continuă unul dintre obiectivele stabilite la lansarea Casual Bistro, acela de a face cunoscute produsele oferite de Mega Image într-un cadru ambiental prietenos și relaxant.
MAI POTI CITI