PATRIA BANK pareri Credit Imediat pentru Pensionari, Imprumut cu Dobanda mica.

Sa incercam sa ne facem o parere despre oferta atractiva Patria Bank de credite pentru pensionari, mprumuturi bancare cu o dobanda avantajoasa.

Pentru a accesa un credit pentru pensionari la Patria Bank ai nevoie doar de urmartoarele documente si acte: talon de pensie si decizia de pensionare.

Prin asigurarea Patria protect oferită în parteneriat cu Allianz-Țiriac Asigurări ca si pensionar poti lua un credit chiar daca ai o vârsta mai înaintata (vârsta maxima la terminarea împrumutului trebuie sa fie de 75 de ani) si desigur beneficiezi de un cost foarte bun al asigurarii si o dobânda mai mica la imprumut.

pareri forum credit imediat pensionari patria bank conditii si acte

Statutul de pensionar îți aduce reduceri de dobândă pentru creditele de nevoi personale Patria Plus și Patria Imediat:
  • Garantat: 1 p.p. reducere pentru că obții venituri din pensii (ofertă valabilă până la 30.06.2018)
  • Suplimentar: până la 3,5 p.p reducere dacă decizi să-ți încasezi pensia prin Patria, ai un comportament bun de plată și împrumuți sume mai mari de 25.000 lei
Daca alegi sa primesti pensia pe card la Patria Bank si, pe langa timp economisit, primesti si o multime de avantaje, unul dintre acestea fiind legat de imprumuturi.

Exemplu de calcul rate si dodanda pentru un Credit Imediat pentru pensionari cu asigurare de viață Allianz-Ţiriac inclusă de 6.999 lei.

Astfel, un client Patria Bank care obține venituri din pensie, si vrea un imprumut de 6.9999 lei acordat pe o perioadă de 36 de luni, cu o rată anuală a dobânzii de 15% (dobândă fixă):
  • plateste prima unică de asigurare pentru asigurarea de viaţă de 56 lei (0,268% / an din suma creditului), 
  • rata lunară este de 247,62 lei, DAE este 19,96% ,
  • valoarea totală de rambursat la sfârșitul perioadei de creditare ajunge la 9.095,69 lei.
Deci, pentru un credit pentru pensionari in valoare de 6999 lei acordat pentru 3 ani, la finalul perioadei de creditare se va plati in plus fata de suma imprumutata: 2096.69 lei.

Ceea ce desigur nu este nici putin, nici mult, insa tinand cont de specificitate impruimutului bancar de fata se incadreaza in limite rezonabile.
MAI POTI CITI