K Beauty pareri primul primul beauty shop KAUFLAND. Cosmetice de calitate preturi promotionale.

Sa ne facem o parere despre K Beauty, primul beauty shop inaugurat de Kaufland în magazinul din Barbu Văcărescu din București

K BEAUTY by Kaufland se află amplasat în galeria comercială, lângă zona de food court și are o suprafață de vânzare de peste 13 metri pătrați.

K Beauty este un butique de frumusețe de sine stătător, el fiind dotat cu casă de marcat pentru a facilita rapiditatea cumparaturilor.

pareri impresii ka beauty kaufland bucuresti preturi bune calitate ok

Categoria de produse de machiaj disponibile un K BEAUTY cuprinde peste 800 de articole, iar cea de parfumerie, aproximativ 70.

Pe lângă accesul la o gamă largă de produse cosmetice de machiaj și parfumerie, avantajul noului beauty shop Kaufkland il reprezinta faptul că aici clienții pot apela la consultanți specializați pentru sfaturi personalizate în funcție de nevoile lor.

Produsele de machiaj disponibile în shop-ul K Beauty apartin in principal brandurilor: L’Oréal, Revlon, Bourjois, Rimmel și Maybelline, iar cele de parfumerie de la mărci celebre precum Burberry, Calvin Klein, Hugo Boss, Dolce & Gabbana, Escada, Issey Miyake, Joop, Gucci, Mont Blanc, Cerruti etc.

Cu ocazia deschiderii noului K Beauty, clienții Kaufland Romania se pot bucura de oferte speciale atractive: promoții cu produse oferite gratuit la achiziții de anumite sume pentru brandurile L’Oréal, Maybelline, Revlon, Bourjois, Rimmel, plus reduceri care ajung la unele produse până la 25%. 

Printre produsele ce sunt oferite cadou se numără beauty blender, oglindă (Bourjois), lac de unghii, tuș microliner, tuș stampilă, pouch (Rimmel), apă micelară (Maybelline), ruj mat (Revlon), ojă și alte 50 de premii (L’Oréal).

Parerea noastra este ca shop-ul K Beauty reprezinta un spațiu al experiențelor, nu doar unul al cumpărăturilor, un beauty shop care isi asteapta clientii cu numeroase noutăți, promoții și consiliere specializată.
MAI POTI CITI