Regulament Accepta provocarea ALMETTE primesti BANII inapoi pentru 2 produse Almette.

In cadrul prezentei promotii Accepta provocarea ALMETTE 2019 participa conform regulamentului urmatoarele produse, precum si orice alt sortiment Almette 150g:

a) Almette cu Smantana 150g  

b) Almette cu Verdeata 150g  

c) Almette cu Rosii si Busuioc 150g  

d) Almette cu Iaurt 150g  

e) Almette cu Ceapa Verde 150g  

f) Almette cu Hrean 150g  

g) Almette cu Ridichi 150g

Promotia Provocarea Almette 2018 se va desfasura in perioada 4 februarie 2019, ora 10:00:00 – 17 martie 2019. 
cum primesti banii inapoi provocarea almette 2019


Pentru a participa la Program promotional PROVOCAREA ALMETTE 2019, participantii trebuie sa consume, pe perioada Programului, cel putin unul din Produsele Participante la Program potrivit regulamentului concursului.

Daca dupa consumarea produsului ALMETTE participantii nu vor fi multumiti de calitatile substantiale ale acestuia sau produsul nu corespunde descrierii sale comunicate consumatorilor si expuse pe eticheta produsului, cu exceptia situatiilor in care lipsa de satisfactie a consumatorului se datoreaza intolerantei sau alergiei la unul sau mai multe ingrediente ale produsului, preferintei pentru anumite ingrediente, atunci pot solicita sa li se returneze banii pentru produsul cumparat si consumat.

Pretul la care se va face restituirea banilor pentru produsul cumparat si consumat este pretul de achizitie al produsului, conform documentului fiscal justificativ (bon fiscal sau factura fiscala care trebuie sa ateste achizitia produselor participante la program in periada de desfasurare mentionata in prezentul regulament).

Un Consumator poate solicita contravaloarea a maximum 2 produse ALMETTE participante consumate in cadrul programului, indiferent de numarul de produse participante achizitionate.

Pentru a li se returna banii, participantii la promotia PROVOCAREA ALMETTE 2019 vor trebui sa procedeze dupa cum urmeaza:

  • Pentru a primi banii inapoi si pentru a face dovada cumpararii Produselor Participante la Program, Participantii trebuie sa trimita intr-un plic inchis si timbrat corespunzator la OP 15, CP 2, Bucuresti  sau prin servicii de curierat la adresa Mediapost Hit Mail, strada Siriului, nr. 42-46, sector 1, Bucuresti, pentru programul „Accepta provocarea Almette”,  o copie a actului de identitate, un document din care sa reiasa contul IBAN care ii apartine (daca exista) sau optiunea ca doreste banii prin mandat postal, numarul de telefon si documentele fiscale in original ce dovedesc achizitia de produse participante (bon/factura fiscala) si o scrisoare in care sunt mentionate motivele pentru care acestia doresc returnarea banilor. 
  • Pentru a participa la Program, plicurile trebuie expediate pana la data de 17 martie 2019, inclusiv (data postei/transmiterii la curier).
MAI POTI CITI