Pareri Creditul Verde UniCredit Bank: Dobanda Avantajoasa cumparare case eficiente energetic.

Sa ne facem o parere despre creditul ipotecar profitabil de la UNICREDIT BANK, si anume oferta de creditare "CREDITUL VERDE".

De la inceput va spunem ca noul Credit Verde te ajuta sa iti poti cumpara o casa eficienta energetic si in plus beneficiezi de o dobanda avantajoasa de 4.28%.

Creditele ipotecare de tipul “Creditul verde” pot fi finantate pana la 100.000 de Euro (echivalent Lei), reprezentand pana la 80% din valoarea imobilului, din programul BERD GEFF, oricare alta finantare suplimentara a creditului ipotecar va fi acordata din alte surse UniCredit Bank.

Parerea clientilor despre Oferta Credit Verde UniCredit Bank extrasa din media comentariilor de pe forumuri:

1. Opinii Pozitive: 2,8
2. Opinii Negative: 1,2
3. Opinii Neutre: 1,0
pareri creditul verde credit ipotecar unicredit bank romania

Creditul Verde de la UniCredit Bank are urmatoarele caracteristici specifice:
 • Valuta: lei;
 • Valoare: maxim 250.000 de euro (echivalentul in lei);
 • Perioada: intre 5 si 30 de ani;
 • Avans: minim 15%;
 • Garantie: ipoteca de rang I instituita asupra imobilului ce se achizitioneaza;
 • Asigurari: asigurarea imobilului si asigurare de viata cesionate in favoarea Bancii;
 • Codebitori: pana la 2 codebitori din care codebitor 1 sot/sotie/partener (co-debitorul trebuie sa indeplineasca aceleasi criterii de eligibilitate ca si solicitantul) si codebitor 2 tata/mama/socru/soacra/frate/sora/fiu/fiica ai imprumutatilor (se accepta si pensionari). Co-debitorul 2 trebuie sa indeplineasca aceleasi criterii de eligibilitate ca si solicitantul;
 • Destinatie: achizitia unui imobil/locuinte finalizate, construita dupa data de 01.01.2000, incadrata in clasa de eficienta energetica A sau B+, conform certificatului de eficienta energetica.
Iata si care sunt principalele acte si documente necesare pentru a aplica pentru obtinerea unui credit ipotecare CREDIT VERDE:

1) Documente necesare pentru analiza financiara:
 • CI/BI/Pasaport;
 • Documente care sa ateste venitul;
 • Cerere de credit – include acordul de interogare Biroul de Credit si Centrala Riscurilor de Credit;

2) Documente necesare pentru opinia juridica:
 • Documente imobil (raport de evaluare, contract vanzare-cumparare, extras Carte Funciara, intabulare, inscriere OCPI etc);
 • Asigurari (imobil si viata).

Atentie! Daca se intampla aplici impreuna cu un co-debitor, cum ar fi sotul/sotia, acesta va trebui sa furnizeze aceleasi documente.

Fiindca un credit ipotecar este un angajament pe termen lung, asigura-te ca aloci suficient timp si ca ai completat cererea de credit cu foarte multa atentie.

Exemplu de calcul rate si dobanzi Creditul Verde de la UniCredit Bank

Pentru Creditul Verde de la UniCredit Bank S.A., in valoare de 230.000 Lei, pe o perioada de 25 de ani, 300 de rate, cu dobanda variabila de 4,28% formata din ROBOR la 3 luni + marja fixa de 2,20%, comision de analiza de 900 lei, taxa de inscriere a garantiilor mobiliare la Arhiva Electronica de Garantii Reale Mobiliare (AEGRM) de 60 lei, costul evaluarii imobilului de aproximativ 450 lei conform informatiilor din piata detinute de creditor, costurile deschiderii si mentinerii unui cont curent in lei de 5 lei / luna, DAE este de 4,47%, rata lunara este de 1.249,86 lei, iar suma totala de plata la sfarsitul perioadei de creditare este de 377.870,18 lei.
MAI POTI CITI