Mustarul Secuiesc ABEL pareri bune pe forumuri. Un produs Premium cu gust unic.

Pe forumuri si pe grupurile de discutii, mustarul secuiesc ABEL are pare de pareri si opinii pozitive care sublineaza faptul ca acesta este un produs premium natural, cu gust unic si pregatit manual.

Crezând foarte mult în tradiția, cultura și mediul înconjurător, în anul 2010, Biro Jolan și Biro Zoltan au creat cu pasiune Muștarul Secuiesc Abel, pe baza unei rețete de familie, acesta fiind măcinat cu piatra și realizat din semințe de muștar cultivate în bazinul Ciucului, în inima Transilvaniei.

Muștarul Secuiesc Abel este adevart un produs premium natural, cu gust unic și pregătit manual pentru o experienta de gust cat mai autentica.

In anul 1998, Biro Jolan a creat fabrica de muștar și sosuri din Târnovița, județul Harghita, ce includea și o retea de distribuție regională.
mustarul secuiesc abel pareri bune forum culinar

În 1999 compania lui Biro lansează muștarul autentic Tonus, în diferite gusturi, iar apoi alte produse și branduri precum ketchup condimentat, ketchup pizza și sosuri specifice, după rețete proprii, pentru restaurante de nișă.

Muștarul Secuiesc Abel este creat în mijlocul Ardealului și este preparat cu mâna și sufletul oamenilor locali.

Mai mult, muștarul Secuiec Abel reprezintă câteva valori de bază secuiești, cum ar fi: alimentația sănătoasă, legătura cu cultura și respectarea tradițiilor secuiesti.

Mustarul premium Abel are un gust tradițional dulce, condimentat viclean, limpede și curat dar în același timp isteț. Acesta oferă un aspect și o experiență de gust care reflectă fidel cultura și gastronomia secuilor.

Insa mustarul secuiesc ABEL nu este singur.... Cel mai recent produs premium creat de compania IoniMex este muștarul ardelenesc Eszter, conceput din legenda Lacului Roșu, preparat manual, cu ingrediente românești, semințe de muștar locale și apele izvorului din munții Harghitei.

Mustarul ESZTER oferă un gust puternic, cu condimente proaspete de la poalele pădurii de pin.

Evident ca dupa ce gusti din cele doua produse autentic-traditionale parerea pe care ti-o faci nu poate sa fie decat una extrem de pozitiva.
MAI POTI CITI