Biografia OTNIELA Sandu de la "Supravietuitorul" la Ferma. Wiki de vedeta care NU este adepta dietelor.

Wiki: Pe Otniela (varsta 29 ani) o vedeti in noul sezon 2019 FERMA de la Pro TV. Insa putini isi reamintesc ca Otniela Sandu a fost una din vedetele show-ului: "SUPRAVIETUITORUL".

Conform biografiei, Otniela nu reusit sa castige show-ul, insa, s-a întors în tara cu probleme de sanatate: ii cadea parul, unghiile i se rupeau foarte usor pentru ca avusese o infecţie urâtă la gleznă in urma careia a avut nevoie de o intervenţie chirurgicală.

Marele premiu de 100.000 de euro Supravietuitorul a fost câstigat de Lucian Lupu, acesta detasându-se net, la ultimele probe, de ceilalti doi rivali, Otniela Sandu si Iulian Pîtea.

Despre experienta in Filipine, Otniela Sandu spune ca  a trecut prin probe foarte grele - cu mâncarea, cel puţin pentru ea a fost foarte greu în prima parte a concursului, pentru că organismul ei nu era obişnuit cu lipsa asta de hrană.
otniela sandu biografie wiki biografic

Dar pe la jumătatea concursului s-a simţit foarte bine. I-a fost greu cu lipsa de zahăr. Toată ziua cerea ceva dulce. Nu mai avea nici energie şi era foarte ameţită.

Otniela Sandu are doua surori, dar ea este cea care se comporta ca un baiat. A avut un început în viata dificil, cu o problema de sanatate care nu i-a permis sa mearga si sa aiba o copilarie normala pâna la vârsta de 4 ani.

Dupa experienta de la Supravietuitorul Otniela a început să fie mult mai implicată în diferite proiecte caritabile.

Unul dintre proiectele ei de suflet este "Hope and Homes for Children". Si asta deoarece spune ca rezoneaza cu ideea lor şi anume că fiecare copil merită să trăiască într-un mediu cât mai apropiat de cel al unei familii. 

Otniela este implicată în diferite proiecte artistice, a început să investesc şi mai mult în educaţia ei. În plus, lucreaza la nişte modele de haine şi accesorii, care spera să fie gata cât de curând.

Otniela Sandu nu este adepta dietelor şi nici nu poate spune că o preocupă atât de tare acest aspect. 

Încearca mereu să păstreze un echilibru între ce mănânca şi sport mai ales ca este o pofticioasă care nu rezista în faţa dulciurilor.

Insa aceasta "dependenta" de dulciuri este compesanta de faptul ca Otniela a început să alerge, a făcut chiar două semimaratoane, ea care până la experienta din Supravietuitorul nu reuşea să alerge mai mult de doi km. Ambiţia ei şi milităria de la Supravieţuitorul şi-au spus insa cuvântul.

Acum, Vali și Otniela au ajuns în centrul atenției la show-ul Ferma. 

Gesturile acestora i-au făcut pe ceilalți concurenți să spună că între cei doi pare că se naște o idilă. 

Otniela primește masaj de la Vali în fiecare seară, a comentat rautacios unul dintre colegii celor doi de la Ferma.
MAI POTI CITI