Pareri Cafeneaua HANDSOME MONK din CISMIGIU. Impresii despre locul unde bei cea mai buna cafea intr-o cafenea de tip concept.

CAFENEAUA HANDSOME MONK din parcul CISMIGIU din capitala a devenit una din cafenelele  apreciate de tineri, de artisti, de cantareti si influenceri din social media.

Cafeneaua HANDSOME MONK din CISMIGIU Bucuresti, parerea comentariilor de pe site-urile de recenzii, de pe grupurile si forumurile monitorizate.

1. Pareri Pozitive - 2,70
2. Pareri Negative- 0,70
3. Impresii neutre - 1,60

Emoţia parerilor referitoare la Cafeneaua HANDSOME MONK din CISMIGIU
<5 = nu este probabil prezent
> 5 = probabil prezent
> .75 = foarte probabil prezent
Surpriza - 0,64
Incredere - 0,55

Ce are in plus HANDSOME MONK COFFEE? Cei care ii trec pragul  sunt tineri care aduc un vibe special.
Impresii Cafeneaua HANDSOME MONK din CISMIGIU

Si indiferent ca sunt tineri sau  de alte varste  la cafeneaua HANDSOME MONK fiecare gaseste  ceva de care sa se bucure.

Exista trei cafenele concept in capitala. Una este situata in CALEA VICTORIEI 21 -23, cealalta este in MALL PROMENADE PARK LANE si ultima este cafeneaua Handsome din CISMIGIU situata pe B-dul ELISABETA57-59.

Din dragoste si pasiune pentru cafea s-a nascut ideea de cafenea concept. De la deschidere au trecut pragul acestei cafenele multa lume.

Si indiferent  cat petrec in cafenea de la 20 de minute la o ora si toti s ebuucra de produse de calitate si un design elegant.

Gasiti la HANDSOME MONK COFFEEE specialitati de cafea, bauturi racoritoare pe baza de cafea  sucuri. Vara terasa este neincapatoare si toti sunt invaluiti de atmosfera intima.

Clientii prefera BROWN CHOCO MOCHA, CINNAMON MACCHIATO, MILK CARAMEL MACCHIATO. CARAMEL MOCHA LATTE, TOFFEE MACCHIATO si WHITE FLAT LATTE.

Gasiti si ceaiuri de calitate de la ceai verde, alb , negru cu fructe. Si ce spuneti de cafele la filtru si  gustoasele VANILLA CREAMY COOLER, TIFFEE COOLER, MINT COOLER.

Pentru cei interesati  de o afacere de tip franciza taxa  de franciza este de 10 000 de euro plus investitia  de 80-10 000 de  euro.

Proprietarul cafenelelor de tip francia cel pitin al celei din CISMIGIU este domnul CALUGARU FRUMOSU.

Care promite sa mai deschida cafenele HANDSOME  MONK in ORADEA, ARAD , IASI si TIMISOARA.

Hmmm iar a ramas CONSTANTA pe dinafara. Lasa ca avem STARBUCKS si GLORIA JEANS si  .. nu o mai fi loc pentru alte francize.
recenzii review-uri cafenea HANDSOME MONK din CISMIGIU

Noroc ca avem trenul si masinile personale pentru a ajunge sa bem si noi o cafea speciala la HANDSOME MONK COFFEE.

In primul an de activitate profitul cafenelei a fost de 400.000 de euro. Succes proprietarului iar voua dragilor va urez sa va bucurati de specialitatile de cafea de la  cafeneaua de tip concept.

Nici mersul la o cafenea nu mai este ce a fost. Vorba aceea momentele placute se intampla in preajma oamenilor buni si aproape mereu la o cafenea ce ascunde in culise povesti.

Povesti  ale oamenilor, intamplari , momente de buucrie si nu numai.
MAI POTI CITI