ELENA GHEORGHE a lansat ELA, ELA proiect de suflet dedicat bunicii care a invatat-o sa promoveze traditiile aromanesti

Pe platforma proprie de YOUTUBE, domnita ELENA GHEORGHE artista de origine aromana a lansat melodia ELA, ELA o melodie ce promite sa devina un mare succes.

Precis va rasuna in boxe in cluburi de 1 mai. ELA, ELA, este sora LUNEI ALBE.

LUNA ALBA a fost lansata  anul trecut si a fost ca un adevarat BOOM. Tot in 2018 ELENA GHEORGHE a lansat o alta melodie LALA un featuring cu ABSOLUTE.

MAMA MIA, SENOR LOCO  s-au buucrat de succes si au fost pe primele locuri in tari ca JAPONIA, ISRAEL, SPANIA, POLONIA, ITALIA

ELENA GHEORGHE  canta  mult mai bine  armaneste decat surata ei DIANA BISINICU cea pe care presa a numit-o cantareata preferata a patronului  GIGI BECALI.


E o parere personala. Dar si DIANA BISINICU canta de   milion de ori mai bina precum cantareata de muzica populara LUPU cea care este marita cu LUPU REDNIC.

Doamna LUPU canta si ea  cu formatia PINDU. Admirabil ca s-a indragostit de traditiile si cultura armaneasca si mai important este ca a fost acceptata de formatia de succes iubita de publicul aromanilor.

Ramane intrebarea DE CE canta  doamna LUPU muzica armaneasca? Va las pe voi sa raspundeti fiecare.

Sa revenim la ELENA GHEORGHE. Ambitioasa artista a declarat ca este fericita  ca a lansata aceasta melodie.

Melodia face parte dintr-un proiect mai amplu  dar despre proiect vom afla mai multe in curand.

Melodia ELA, ELA este dedicata bunicii ELENEI GHEORGHE cea care a invatat-o pe ELENA si banuim ca si pe surioara ELENEI, ANA sa vorbeasca si sa iubeasca sa respecte muzica, obiceiurile si cultura aromanilor.

Ramane sa vedem ce va spune publicul "ELA, ELA".  Si asteptam nerabdatorisa vedem  despre ce este vorba in noul album  pe care il pregateste ELENA GHEORGHE.

Artista spune ca ne pregateste multe surprize frumoase. ELENA o artista  atenta la fiecare aparitie in fata publicului.

Atenta la  haine, modul in care este coafta, aranjata.  ELENA GHEORGHE este de trei ori   femeie de succes. ARTISTA, MAMA si SOTIE devotata.

Una din artistele care reuseste de fiecare data sa transmita bucurie.

Treceti pe ringul de dans. Va place ELA, ELA?
MAI POTI CITI