CLEOPATRA STRATAN mica vedeta a crescut si ne spune cum e sa iti iei ADIO in noul videoclip.

WIKI: CLEOPATRA STRATAN fiica lui PAVEL si a RODICAI vedeta de la trei ani de cand ne-a innebunit cu "GHTA, TE ASTEPT DISEARA la PORTITA" s-a transformat si a devenit o tanara adolescenta superba.

Serioasa profesionista ne-a aratat ca despartirea de ROMANIA  a insemnat acel respiro de care avea nevoie pentru a se pune pe roate. Cleopatra,  fratele CEZAR mama RODICA si tatal PAVEL s-au intors in REPUBLICA MOLDOVA la ei acasa si de curand au revenit pe taramurile  romanesti.

CLEO a uimit lumea cat de frumoasa si mare s-a facut. Pasiunea ei pentru muzica  a continuat. Adolescenta merge la evenimente mereu e insotita de tatal ei care o vegheaza si bine face.

Tatalui i-a fost teama ca BUCURESTIUL devenise plin de ispite pentru un copil si asa mediatizat si a considerat ca e mai bine sa revina o perioada acasa la CHISINAU.
biografia cleopatra stratan in poze rare

De cand s-au intors un ROMANIA, CLEOPATRA a colaborat cu EDWARD SANTA si a scos doua melodii ce au si videoclipuri.

E vorba de  TE LAS CU INIMA,  melodia in care vedeam cum CLEO ramane insensibila la atentia pe care i-a acorda un tanar.

CLEO a declarat ca la cei 16 ani impliniti visele ei se  indrepata  exclusiv spre cariera si nu are timp de baieti si  povesti de dragoste.

Vom vedea ce se va intampla cand CLEO se va indragosti cu adevarat. Deocamdata CLEO a lansat o noua melodie cu un videoclip superb.

Melodia se numeste "ADIO" si   ne vorbeste de momentul dureros al despartirii de prima dragoste. Hmmm... Cum ne spune CLEO despre despartire daca nu a iubit pana acum?

Sensibila artista  e discreta si realizeaza ca nu e de  joc cu iubirea.

ADIO  melodia a fost compusa de  THEEA MICULESCU impreuna cu MARIUS MOGA si T RUSU. Cine spunea ca MOGA e la pamant cu afacerile?

CLEO a  inregistrat melodia in studiourile DE MOGA. Iar de videoclip s-a ocupat unul din regizorii de succes cine altul daca nu  un moldovean de-al lui CLEO, naturalizat pe la noi ROMAN BURLACA.

Filmarile au durat 18 ore si CLEO a rezistat. I-au fost alalturi un grup de prietene  prezente in videoclip si un dansator pe nume ALEXANDR BURJUA.

In videoclip apare PALATUL FEROVIARILOR din CHISINAU.

Atmosfera a fost faina  si  CLEO a schimbat mai multe tinute.

ADIO
SI RAMAI CU BINE
EU FAC DIN LACRIMI VERSURI.


ADIO videoclip-ul care va emotiona inimile indragostitilor. 

CLEO, ne place ce ai facut insa un lucru te rugam: Nu te desparti prea repede de cea mai frumoasa perioada pe care o traiesti.

Nu te maturiza nu incerca tinute atat de sobre. Tu esti tanara lasa frumusetea naturala sa iasa la iveala.

Sa nu faci precum NICOLE CHERRY care la varsta de 20 de ani arata mai matura  decat e cazul. Si are si doua operatii estetice.

CLEO STRATAN este exemplul curat de COPIL VEDETA prin forte proprii  ajutata de tatal celebru dar care  urca pe  firmamentul celebritatii acum la alt nivel al adolescentei  care vrea sa demonstreze  ce are de spus prin MUZICA si nu prin povestile de iubire.

Cam ce diferenta este intre o adolescenta precum fiica lui BOUREANU, " prietena"  model a lui BOTEZATI MONICA HILL si ALEXIA ERAM?

Nu va grabiti sa cresteti  dragi adolescenti! Viata e frumaosa cea mai frumaosa a cum. Cand  traiesti ANII DE LICEU.
MAI POTI CITI