Pareri LE GRENIER A PAIN patiserie franceza in CENTRUL ISTORIC. Meniu fin pentru cunoscatori si pofticiosi.

Cine nu suspina in fata unui croissant cu unt, a unui ecler cu caramel sarat si a unei portii de supa de ceapa?

LE GRENIER A PAIN a deschis a treia boulangerie / patiserie frantuzeasca in CENTRUL ISTORIC in 2016. De la lansare si pana in prezent multi s-au desfatat cu minunatiile acestea frantuzesti.

Patiseria LE GRENIER A PAIN Bucuresti, parerea comentariilor de pe site-urile de recenzii, de pe grupurile si forumurile monitorizate.

1. Pareri Pozitive - 2,50
2. Pareri Negative- 0,70
3. Impresii neutre - 1,80

Emoţia parerilor referitoare la Patiseria LE GRENIER A PAIN
<5 = nu este probabil prezent
> 5 = probabil prezent
> .75 = foarte probabil prezent
Multumire - 0,60
Incredere - 0,57
Impresii pareri LE GRENIER A PAIN patiserie frantuzeasca Bucuresti

Dar stiti cine este fondatorul  acestei patiserii ce si-a deschis apoi francize in ARABIA SAUDITA, GERMANIA,ITALIA si ROMANIA.

Numele lui este  MICHAEL GALLOYER in anul 1988. Prima patiserie LE GRENIER PAIN o gasiti pe B-dul NICOLAE CARANFIL a doua patiserie este in rondul de la PIATA ALBA-IULIA si cea de-a treia in CENTRUL ISTORIC.

Cel care sta in spatele succesului produselor patiseriei este CHEF JOHNSON cu o experienta de peste 35 de ani si cursuri de specializare in FRANTA.

Pe strada FRANCEZA nr.38-42 in CENTRUL ISTORIC va intampina LE GRENIER PAIN.

La inaugurarea patiseriei  a fost lansat si NOUL MENIU DE RESTAURANT FRANCEZ. Au onorat invitatia o multime de vedete din showbiz dar si  oameni din lumea politica.

 Cine iubeste produsele frantuzesti  se va face abonat la produsele de la LE GRENIER PAIN.

 Ce gasim in NOUL MENIU al restaurantului?

Ce ziceti de  preparate din terrine foie gras, icre de MANCIURIA, tartine felurite , supe de creveti de ceapa  vestitele tocane de legume ce te duc cu gandul la RATATOUILLE personajul de film.

Cine iubeste pestele si preparatele din peste va gasi la LE GRENIER PAIN file de biban cu sos si mere, file de somon si hai ca nu ati mancat prea des un cotlet de manzat tras in usturoi si sos de ardei iute.

LE GRENIER PAIN si-a cucerit publicul cu cele zece feluri de paine: de la pain au chocolat, cozonaci cu portocala, ghimbir, checuri prajituri pops, o gama variata de dulceturi fine.

Daca nu vreti  o masa compusa din doua feluri aveti la dispozitie o gama de sandwich-uri.

Iar de torturi  ce sa zicem? Iti lasa gura apa. Ce este frumos LE GRENIER PAIN  pune la dispozitie un serviciu de CATERING.

La care puteti apela  cu incredere pentru evenimente speciale. Pacat ca numai bucurestenii beneficiaza de produse de patiserie franceza.

Haideti  in capitala pentru un rasfat culinar francez.

Si daca se apropie incet incet sarbatorile pascale produsele de la LE GRENIER PAIN sunt  numai bune sa va impresionati musafirii si pe cei dragi.

O felie de tort cu ghimbir,  mici prajiturele , chec  prajituri si moussuri. C'est folie , mon cheri !
MAI POTI CITI