Pareri Meniu Restaurant YASOU. Meniul e bazat pe retete grecesti reinterpretate tip casual dining.

Prima parere despre noul restaurant YASOU si despre meniul de aicu, este ca locația propune de la bun inceput rețete și metode de preparare din cultura greceasca, reinterpretate pentru a se potrivi gusturilor românilor, autenticitatea gustului preparatelor culinare fiind dată de ingredientele de calitate folosite.

Meniul și reinterpretarea rețetelor grecesti de la YASOU poartă semnătura lui Chef Iosif Ștefănescu, Head Chef al tuturor restaurantelor deținute de fondatorul Yasou.

Restaurantul grecesc Yasou este amplasat în nordul capitalei, în Calea Floreasca 111-113, are o suprafata totala de 230 de metri patrati si o capacitate de 80 de persoane.

pareri meniu restaurant yasou pretul calitati preparatelor grecesti

Care este parerea clientilor despre Restaurantul YASOU (media review-urilor de pe principalele site-uri de profil):
  • Servicii - 8.5 
  • Locatie - 8,4
  • Curatenie - 8,7
  • Raport calitate / pret - 8,7
  • Personal - 8,5

Până la 80% din materia primă utilizata in prepararea retetele culinare este importată din Grecia, de la ferme organice și microproducători locali.

O parte considerabilă din investiție este reprezentată de echipamentele cu care este dotată bucătăria, precum cuptoarele-grill Josper, folosite în restaurante de top din lume şi de bucătari renumiţi.

Yasou introduce un nou concept în peisajul bucureștean de casual dining, dar, în același timp, se aliniază filosofiei și valorilor aplicate pentru OSHO și Orotoro dupa cum spune Georgios Malideros, fondator și acționar.

Fie că vorbim despre segmentul restaurantelor premium sau tip fast-serving, strategia fondatorilor a pus întotdeauna accent pe calitatea produselor și a materiei prime, pe gradul de performanță a echipamentelor folosite pentru preparare și experiența bucătarilor.

Prin deschiderea YASOU, portofoliul de restaurante ale lui Georgios Malideros și Andrei Trandaf (acționarii restaurantului Osho și ai lanțului de restaurante de tip fast-food Orotoro) ajunge la 12 unități, în București și în țară.
MAI POTI CITI