Mesaje de Anul Nou. Texte Urari Revelion pentru Noul An.

Mesaje Urari SMS-uri de Revelion pentru toate gusturile. Foloseste aceste urari de Anul Nou si ca texte de La Multi Ani pe Facebook dar nu uita sa ii urezi pe cei dragi cu un mesaj direct de Anul Nou.

Speram ca aceste Mesaje SMS sa le gasesti foarte frumoase si potrivite pentru a le trimite prietenilor tai de Revelion.

Fii inspirat si trimite celor dragi o urare cu un gand bun in preajma de An Nou 2019.

Revelionul trebuie sa fie prilej de bucurie. 2018 a trecut, 2019 bate la usa, cu bune si rele.

Un mesaj, o urare, un SMS de Revelion, o felicitare le poate aduce celor dragi zambetul pe buze si in suflet.

MESAJE URARI DE ANUL NOU, MESAJE DE REVELION, URARI DE ANUL NOU PENTRU PRIETENI

1. Cele mai sincere urari chiar daca fraze-le ti se par aceleeasi! Sanatate, Bani, Iubire de la un prieten sincer. La Multi Ani si un An Nou Fericit!

2. La multi ani cu veselie, sanatate pe vecie, casa plina de bucate, dragoste pe saturate,tot ce doriti si sus paharul! La Multi Ani!

urari de revelion mesaje de anul nou pentru prieteni iubiti parinti si sefi

3. Fie ca toate visele pe care le fauriti în aceste zile magice sa se împlinesca si drumul strabatut pentru realizarea lor sa va aduca bucurie în inimi, iar în case fericire si belsug. La multi ani!

4. Acum ca anul 2018 a trecut ma simt doar putin mai in varsta, doar putin mai inveselit, doar putin mai rotofei, dar si mult mai fericit… Fericit ca am prieteni ca tine! La multi ani!

5. Fie ca anul care incepe sa ti se astearna in cale, poteca neteda , vegheata de stelute norocoase si ingeri balai! Iar dorintele tale, toate-toate sa se implineasca, cate una in fiecare zi…!!!

6. E cumpana dintre ani! Sa privim înapoi cu iertare, înainte cu speranta, în jos cu întelegere si în sus cu recunostinta! Speranta sa va deschida poarta spre un An Nou plin de bucurii si împliniri"

7. La Multi Ani 2019, sa fii un an generos si luminos si sa-mi aduci tot ce-i mai frumos: vise implinite, bucurii si iubire, lacrimi doar de fericire… sa am ce sa impart cu tine prieten drag!

8. Treci peste ce-a fost, crede cu adevarat in tine. Anul Nou e o carte deschisa cu retetele succesului, alege ce ti se potriveste si porneste la drum cu incredere! Anul asta care vine sa iti fie numai bine! La multi ani.
MAI POTI CITI