BIOGRAFIA Alma Boiangiu, Dora Gaitanovici, Madalina Coca si Bogdan Ion, Wiki de Castigatori SEZONUL 8 Vocea Romaniei 2018.

START VOT Finala Vocea Romaniei 2018 Sezonul 8. 

Cei patru finalisti de la Vocea Romaniei: Alma Boiangiu, Dora Gaitanovici, Madalina Coca, Bogdan Ioan au posibilitatea sa isi treaca in biografia profesionala titlul de castigator al Sezonului 8 al Vocei Romaniei.

Vineri, 14 decembrie 2018, de la 20:30, cei patru concurenți cu voci formidabile: Alma Boiangiu, Dora Gaitanovici, Madalina Coca, Bogdan Ioan care au cucerit antrenorii și publicul cu momentele prezentate pe scena celei mai tari competiții a vocilor, vor aduce momente care cu siguranță vor uimi și vor bucura publicul.
wiki-biografic-alma-boiangiu-dora-gaitanovici-madalina-coca-si-bogdan-ioan-finalistii-sezonului-8-vocea-romaniei

Alma, Dora, Mădălina și Bogdan încep pregătirile și repetițiile pentru marea finală și sunt hotărâți să-i convingă pe cei de acasă sa VOTEZE pentru ca merită să fie câștigătorii sezonului 8 Vocea României 2018.

a) Biografie Alma – Nicole Boiangiu are varsta 26 de ani si este proaspat absolventa de Conservator si UNATC. Traditia muzicala este veche în familia ei, mama Almei fiind una dintre componentele celebrului grup Song, condus de Ioan Luchian Mihalea.

In anul 2011, Alma Boiangiu a participat la Românii au Talent unde a ajuns pâna în semifinala, unde a interpretat cu pian si voce o bucata muzicala extraordinara.

În prezent, ea este actrita colaboratoare la Teatrul Ion Creanga din Capitala si pregateste un spectacol de teatru-circ la Circul Globus.

b) Biografie Dora Gaitanovici. Dora de la Vocea României are o poveste interesantă, care va impresiona pe toată lumea. Dora de la Vocea României locuiește în Buzău și este elevă la un liceu cu profil de limbi străine.

Dora Gaitanovici de la Vocea României are propriile melodii, muzică, versuri, linii melodice.

Concurenta de la Vocea României a participat la diverse concursuri și festivaluri de compoziție. La începutul liceului, Dora avea o trupă a ei.

c) Biografie Madalina Coca. Mădălina de la Vocea Romaniei locuiește în Franța de aproape 9 ani, a plecat acolo cu o bursă Erasmus, unde a şi continuat studiile, Finanțe Bănci.

Mada a reușit să se angajeze destul de repede. Pe parcursul timpului a schimbat 4 joburi, în acelaşi domeniu.

Despre talentul său, Madalina crede că talentul îl moștenește de la bunica, şi mama ei are ureche muzicală, însă doar ea a reușit să exceleze în acest domeniu.

d) Biografie Bogdan Ioan. Bogdan de la Vocea Romaniei (varsta 28 de ani) este din Constanța și a făcut senzație la Vocea României, unde a cântat o melodie a megastarului Michael Jackson.

Bogdan Ioan este arhitect și un mare fan al lui Michael Jackson. Fără a avea studii muzicale, Bogdan a făcut din muzică o pasiune.

Regretul lui cel mai mare este că nu a avut ocazia să îl vadă în concert pe regele muzicii pop.
MAI POTI CITI