Idei de CADOURI de CRACIUN de la MILKA: Spiritul Crăciunului cu produse Milka si jucarii de plus,

Nu ai idee ce cadouri de Craciun poti face celor dragi? Esti in pana de idei atunci cand vine vorba de cadourile de Craciun cele mai inspirate?

Ei bine, cu Milka oricine poate să găsească în fiecare zi idei de cadouri de Craciun pentru cei dragi, confecționând ei înșiși obiecte deosebite care să fie dăruite cu tandrețe.

Mai mult, in marile mall-uri din România vor fi amenajate zone speciale, unde toți cei care doresc să adauge un picatura de tandrețe cadourilor pentru Crăciun sunt invitați să le împacheteze în hârtia specială Milka și să le decoreze cu elemente jucăușe de sezon.
idei de cadouri de craciun de la milka fa un cadou de craciun cu inspiratie

Tradiția Calendarului de Crăciun Milka cu bomboane de ciocolată pentru fiecare zi a lunii decembrie continuă și în 2018, consumatorii putând număra „într-un mod tandru” zilele rămase până la Crăciun.

În oferta din acest an pe lângă produsele tradiționale – figurine Moș Crăciun și Omul de zăpadă, din ciocolată fină cu lapte din Alpi, și Bomboane asortate de ciocolată.

În magazine, va aşteaptă noutăţile acestui sezon al Sarbatorilor de iarna care să va inspire să fiti mai tandri: 
  1. Mix de produse Milka însoțite de jucării de pluş, reprezentând personaje din lumea Milka: Văcuța Lila, Om de zăpadă și Ren, care să facă zilele de Crăciun mai vesele; 
  2. Mixul de produse Milka într-o şoseţică pufoasă de pluş; 
  3. Omul de zăpadă umplut cu mousse de ciocolată din Alpi; 
  4. Steaua umplută cu cremă fină de ciocolată; 
  5. Globul de Crăciun plin cu napolitane cu cremă de lapte.

Pe lângă produsele destinate acestei perioade speciale care este Craciunul, Milka a pregătit două pachete cadou, cuprinzând, pe lângă cele mai îndrăgite produse, câte o cutie metalică, una în formă de șosetă, iar alta în formă de stea
MAI POTI CITI