NOKIA 8.1 pareri forumuri: Smartphone de Top cu Camera Foto 12MP cu lentile ZEISS.

NOKIA 8.1, parerea recenziilor si review-urilor, din magazinele online, de pe grupurile si forumurile monitorizate si analizate:

1. Pareri Pozitive - 2,60
2. Pareri Negative- 0,70
3. Sentiment neutru - 1,70

Emoţia parerilor referitoare la smartphone NOKIA 8.1 (Robert Plutchik)
<5 = nu este probabil prezent
> 5 = probabil prezent
> .75 = foarte probabil prezent
Multumire - 0,61
Incredere - 0,59

Nokia 8.1, este apreciat pe forumuri ca fiind nou telefon din segmentul flagship-urilor accesibile care atrage atentia mai ales prin dotarile foto/video de exceptie.
pareri forumuri nokia 8.1 pretul fotografiei perfecte

Nokia 8.1 va fi disponibil de la mijlocul lunii decembrie 2018 la prețul de aproximativ 400 de euro.

Din recenziile consumatorilor reiese ca telefonul Nokia 8.1 impresionează prin imagini extraordinare obținute cu ajutorul camerei foto de înaltă tehnologie cu senzor extrem de sensibil, Optică ZEISS și stabilizare optică OIS.

Camera principală de 12MP cu Optică ZEISS are un senzor extrem de sensibil, 1/2.55”, cu pixeli de 1.4 microni pentru captarea cât mai precisă a luminii, rezultatul constând în fotografii extrem de detaliate.

Stabilizatorul de Optică OIS și autofocus-ul extrem de rapid fac ca Nokia 8.1 să surprindă fotografii și videoclipuri cât mai clare, indiferent de situație. 

Datorită deschiderii largi a camerei, utilizatorii pot realiza fotografii clare chiar și în condiții cu lumină scăzută, iar cu ajutorul modului Pro Camera aceștia pot prelungi timpii de expunere manual.

Camera frontală adaptivă de 20MP permite utilizatorului să surprindă selfie-ul perfect chiar și pe timp de noapte, datorită capabilității optimizate de captare a luminii – combină patru pixeli într-un singur super pixel. 

De asemenea, pot fi realizate videoclipuri profesionale 4K, Nokia 8 permițând utilizatorului să retrăiască momentele filmate, înregistrările având sunet stereo surround.

Utilizatorii își pot exersa abilitățile creative cu ajutorul interfeței de utilizator Pro Camera, care permite un control mai bun al fotografiilor, sau pot realiza #Bothie-uri la un nou nivel, cu ajutorul caracterelor 3D AI, a măștilor și a filtrelor amuzante, având totodată posibilitatea de a le distribui live, direct din aplicația de cameră.
MAI POTI CITI