Pareri TIANLI 6 fiole, cu capac auriu. Tonifiere a trupului si revigorare rapida.

Pe forumurile dedicate, parerile despre TIANLI fiole supliment original cu capac auriu sunt pozitive si exprima cel mai des multumirea si increderea in acest produs natural care vine din medicina traditionala chinezeasca.

Pentru a ne face o parere despre beneficiile pe care fiolele de Tianli le au asupra starii de sanatate, sa vedem mai inatai care este compozitia sa.

Ingredientele active din compozitia TIANLI cu capac auriu sunt:
  1. Epimedium grandiflorum
  2. Polygonum multiflorum
  3. Eleutherocus Senticossus
  4. Hypoxis Minor
  5. Bosschniakia Rossiea 
    pareri forumuri TianLi - 6 Fiole - Capac Auriu
  6. Boxrohorn Fruit
  7. Damnacanthus Lidcus Gaerti

a) Epimedium grandiflorum este o planta perena cu tulpina rosie si flori roz, alb, galben sau violet. Este recunoscut ca un puternic energizant, datorita continului de substante si enzime precum icariina, neavand efecte secundare

b) Polygonum multiflorum este o planta perena intalnita in China Centrala si de Sud, ce are aspectul unei sageti si florile albe.

Polygonum multiflorum  este considerata ideala pentru reintinerirea corpului, avand efect de intinerire a creierului, glandelor endocrine si a structurii nervoase.

Este recunoscut pentru puterea de-a ajuta la cresterea fertilitatii masculine.

c) Eleutherocus Senticossus, denumit si radacina vietii", provine din China si America de Nord. Semnifica in limba chineza ”chintesenta unui barbat”.

Eleutherocus Senticossus este considerat o planta minune inca din vremuri stravechi datorita efectelor combatante asupra oboselii si de energizare pe care le ofera.

Are proprietati anticonvulsivante, analgezice si antipsihotice, precum si proprietati stimulante asupra creierului.

d) Bosschniakia Rossiea este considerata planta medicinala datorita proprietatilor de-a trateaza impotenta barbatilor, de-a intari inima si revigora organismul. Totodata, are efecte anti-imbatranire si de imbunatatire a memoriei.

e) Damnacanthus Lidcus Gaerti folosit ca remediu pentru tulburari digestive, infecții , indigestie , boala vezicii biliare si arsuri la stomac, lupta cu bacteriile, fungii și parazitii.

Se considera ca Damnacanthus Lidcus Gaerti ajuta la lupta impotriva infectiilor prin stimularea celulelor albe din sange numite macrofage.

Mod de administrare Tianli 6 fiole, capac auriu: Se bea o sticluta de 10ml cu 45-60 de minute inaintea relatia

Se recomanda o fiola pe zi pentru intretinerea sanatatii iar pentru tratament o cura de 16 zile. (Verifica PRETURILE)

ATENTIE! A se pastra la loc uscat si racoros si nu la indemana copiilor; prudenta la persone cu hipertensiune si boli de inima

Administrarea TIANLI 6 fiole, cu capac auriu concomitent cu bauturile alcolice nu este indicata; nu  se recomanda adolescentilor; administrarea de lunga durata este sigura si fara efecte secundare. 
MAI POTI CITI