REZUMAT In Ritmul Vietii: povestea lui EYLUL un neorochirug de exceptie intr-un nou serial turcesc.

Conform rezumatului, Eylul, personajul principal al serialului In Ritmul Vietii este un neorochirurg de succes, care a trecut prin multe încercări dificile de-a lungul vieții.

În urmă cu 12 ani, Eyul a primit o lovitură foarte grea: mama ei s-a sinucis. După tragicul eveniment, Eylul a rămas în grija tatălui și a mamei sale vitrege. 

Chiar dacă viața poate fi  uneori un loc teribil, sunt întotdeuna persoane care dovedesc că, oamenii buni câștigă în cele din urmă.

in ritmul vietii rezumat serial turcesc la pro 2

Din 3 decembrie, iubitorii telenovelelor sunt invitați să urmărească un nou serial turcesc, intitulat "În ritmul vieții".

Prezența lui Ali Asaf, un profesor remarcabil, care lucrează la un Liceu pentru fete, a ajutat-o pe Eylul să meargă pe calea cea bună, atunci când credea că viața ei nu mai are importanță.

După o perioadă lungă de timp, destinul îi aduce pe cei doi în același loc, însă nu cu aceleași sentimente, și asta pentru că, Ali Asaf se îndrăgostește de Eylul, însă aceasta nu-i răspunde în aceeași manieră. 

Între timp, Ali Asaf are un rival: Oguz, unul dintre neurochirurgii principali din țară, care este de asemenea, interesat de Eylul.

Ce se va întâmpla mai departe in serialul turcesc In Ritmul Vietii, puteți vedea din 3 decembrie, de la ora 21:00, in premiera la PRO 2!


Comentarii

  1. Am o intrebare. Daca au trecut 10 ani de cand nu a mai stat cu cu tatal si mama ei vitrega, iar atunci mama ei vitrega era gravida, nu era logic ca si copilul sa aiba 9 ani? Cum este Ipek, sora ei asistenta la spitalul unde lucreaza Eylul, nu trebuia sa aiba 9 ani? Nu are sens. Daca am inteles gresit, chiar as dori o explicatie    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Probabil Ipek este fiica mamei vitrege al lui Eylul dintr-o căsătorie anterioaraanterioara,si s-au considerat surori..

      Ștergere

Trimiteți un comentariu

Utilizatorul este singurul responsabil pentru continutul parerilor trimise spre publicare.