REZUMAT TATA de-a GATA: povestea fermecatorului Mauricio Lopez-Garza.Toate episoadele pe PRO 2.

Conform rezumatului, in serialul TATA de-a GATA veti aveți ocazia de a cunoaște povestea senzationala a tânărului fermecător Mauricio Lopez-Garza.

Urmărește întreaga poveste din episoadele telenovelei TATA de-a GATA , din data de 5 decembrie, de la 19:00 la PRO 2!

Seducatroul Mauricio îi încredințează compania lui Fabián Carbajal, cel mai bun prieten din copilărie, dar în cele din urmă începe să distrugă finanțele fabricii, ceea ce o duce în pragul falimentului.

rezumat serial tata de-a gata poveste toate episoadele

Mauricio are ocazia de a cunoaște o fată bogată, al cărui tată promite să investească o sumă mare de bani în afacerea LogaToys cu condiția de a se căsători.

Insa nunta lui Mauricio devine tensionată atunci când în biserică intră chiar fetița lui.

Scandalul apare atunci când socrul își retrage banii, lăsându-l pe mire cu fabrica închisă și cu o fiică de care nu auzise niciodată.

Mauricio Lopez-Garza, "tânărul fermecator", este personajul principal din "Tată de-a gata"! Atunci când compania lui intră în faliment, Fabian, mâna lui dreaptă, este cel care îl face conștient de gravitatea situației.

Mauricio are ocazia de a cunoaște o fată bogată, al cărui tată promite să investească o sumă mare de bani în afacerea LogaToys cu condiția de a se căsători.

Nunta celor doi tineri ia turnură neașteptată atunci când în biserică intră chiar fetița lui de 7 ani!

Revolta apare atunci când tatăl socru își retrage banii lăsându-l pe mire cu fabrica închisă și cu o fiică de care nu auzise niciodata. Mauricio este pus într-o situație destul de delicată atunci cănd se vede confruntându-se cu cea mai mare frică a lui, și anume cea de părinte!

Jorge Turrubiates este avocatul Logatoys. Părinții lui l-au făcut să se mute dintr-o casă în alta atunci când era copil

Pentru a supraviețui unei asemenea vieți haotice Jorge Turrubiates s-a transformat intr-un om strict, care respinge orice schimbare radicală.

Familia lui pare perfectă doar din exterior, dar lucrurile stau cu totul altfel. Soția lui îl părăsește pentru alt bărbat, chiar dacă refuză să divorțeze de la început.

Jorge se hotărăște să păstreze copiii, ascunzându-i de toată lumea.

Antonio “Tono” Barrientos este angajatul companiei Logatoys. Este optimist, dezorganizat, dar foarte încântător. Este căsătorit cu Vero care are trei copii: Tania, Neto și Fidel.

Tono se va confrunta cu cele mai negre zile din viața sa și asta pentru că nu reușește să-și găsească un loc de muncă stabil.
MAI POTI CITI