Pareri TOM FORD Ombre Leather parfum unisex enigma pielii negre cu farmec voluptos. Ghid recomandari, preturi.

TOM FORD Ombre Leather parfum unisex 2018, parerea recenziilor si review-urilor din parfumeriile online, de pe grupurile si forumurile monitorizate si analizate:

1. Pareri Pozitive - 2,70
2. Pareri Negative- 0,60
3. Sentiment neutru - 1,70

Emoţia parerilor referitoare la TOM FORD Ombre Leather parfum unisex (Robert Plutchik)
<5 = nu este probabil prezent
> 5 = probabil prezent
> .75 = foarte probabil prezent
Multumire - 0,66
Incredere - 0,57
Pareri parfum unisex TOM FORD Ombre Leather

Noul parfum 2018 Ombré Leather de la Tom Ford este un parfum texturat, care se contopeste cu pielea, oferind o senzualitate aproape palpabila.

Te va invalui intr-o senzatie captivanta, unica, dezirabila.

Compus din cea mai rară și fină piele, parfumul Ombre Leather Tom Ford imprimă o senzualitate tactilă, devălund totodata o combinatție rafinată de contraste - enigma pielii negre învăluită intr-un farmec voluptos.

Principalele note olfactive ale parfumului OMBRE LEATHER de la Tom Ford sunt: Cardamom, Iasomie de Sambac, Piele neagra, Patchouli, Muschi, Ambra.

Unele recenzii considera parfumul Ombré Leather de la Tom Ford ca fiind un parfum pentru rebelii și războinicii întunecați ai megalopolisului inuman "funky".

Ombre Leather Tom Ford miroase ca o piele scumpă și bogată, necondiționată de nota de fructe, care de multe ori însoțește aromele de piele. 

Pantofi scumpe, genți de mână și tapitariile dintr-un automobil de lux, cu crack-ul unui bici aproape ascuns sub prestigioasele articole din piele. 

Un pic de iasomie și o bază de chihlimbar cald adaugă se aduga mirosului de piele de calitate și il fac un parfum cu adevărat câștigător.

La momentul analizei pretul unei sticlute de parfum Ombre Leather Tom Ford 100 ml era de aproximativ 448 lei in parfumeriile Sephora.