REGULAMENT ZIUA de AUR cu PUFINA. Lista produse participante. Castiga un lant cu pandantiv de aur pe zi.

Din regulamentul concursului Pufina "Ziua de aur cu Pufina" reiese ca aceasta campanie promotionala cu premii zilnice se desfasoara pana in data de 31 decembrie 2018.

La concursul ZIUA de AUR cu PUFINA 2018 participa printre urmatoarele produse: Hartia igenica Pufina Lux  3 straturi, hartia igenienica Pufina Soft 2 starturi, Prosapele de bucatarie Pufina extra si Jumbo, servetelele faciale si batistele nazale Pufina Didi.

Lista completa cu produsele Pufina participante le concursul "Ziua de aur cu Pufina" o  gasiti mai jos, sau in anexa 1 din regulamentul campaniei promotionale Pufina.

castiga zilnic un lant de aur concurs Ziua de aur cu Pufina

Pentru a participa la concursul "Ziua de aur cu Pufina" trebuie sa achizitionezi cel putin un produs Pufina (din cele participante la promotie) si sa înscrii numarul bonului fiscal prin SMS la 3758 (numar cu tarif normal) sau online pe site-ul de concurs pufina.alonia.ro impreuna cu datele tale de contact.

Castigatorul premiului zilnic al concursului "Ziua de aur cu Pufina" constand intr-un lant cu pandantiv de aur de 14k va fi participantul care va trimite inscrierea valida din momentul norocos predesemnat sau cel mai apropiat de dupa momentul norocos pe ora desemnat, indiferent daca mesajul va fi transmis prin SMS sau online.

Castigatorii validati vor fi facuti cunoscuti pe pagina www.pufina.eu/promotii

regulament lista produse participante concurs pufina 2018 2019

Castigatorii premiilor zilnice oferite in cadrul concursului "Ziua de aur cu Pufina" NU au posibilitatea de a primi contravaloarea in bani a premiilor respective, nu pot solicita schimbarea acestora cu alte bunuri si nici nu pot solicita schimbarea caracteristicilor premiilor mai sus amintite.

In momentul contactarii castigatorii premiului zilnic Pufina (lant cu pandantiv de aur) au obligatia de a comunica numele comprel, adresa de livrare, numarul de telefon mobil. CNP, o copie dupa actul de identitate, copie dupa bonul fiscal.
MAI POTI CITI