OFERTA eMAG reduceri Samsung: combine frigorifice, aspiratoare si televizore LED Smart la preturi bune.

Inainte de Back Friday 2018, eMAG are si alte oferte bune si reduceri atractive la produsele Samsung, promotii despre care vom incerca sa ne facem o parere. 

Astfel de la televizoare, la combine frigorifice si aspiratoare profitati de campania de reduceri la electronice si electrocasnice de la Samsung.

a) eMAG reduceri atractive Samsung combine frigorifice

Combina frigorifica Samsung RB33J3200SA/EF, cu un volum de 328 de litri, Clasa A+ de eficienta energetica, inaltimea de 185 de cm, de culoare Metal Graphite, are o reducere de 40% in campania eMAG reduceri Samsung.

pareri reduceri emag samsung televizoare smart combine frigorifice

Cu aceasta combina frigorifica de la Samsung vei putea experimenta un nou nivel de organizare si confort deoarece frigiderul maximizeaza eficienta spatiului si raceste uniform fiecare colt.

Sistemul de racire All-around raceste frigiderul Samsung RB33J3200SA/E in mod egal de la un colt la altul.

Aerul rece este suflat prin deschideri multiple de la nivelul fiecarui raft, pentru a mentine o temperatura constanta, iar mancarea sa ramana proaspata. (Verifica Pretul)

b) eMAG oferta reduceri Samsung televizoare smart LED

Un televizor LED Smart Samsung, cu diagonala de 100 de cm, 40NU7122, 4K Ultra HD, are o reducere de 35% in campania eMAG reduceri Samsung.
 
Televizorul Samsung 40NU7122 este de tip Smart TV si are caracteristici superioare de sunet (Dolby Digital Plus, 2 Channels, Multiroom Link).
 
Rezolutia este 4K Ultra HD, adica 3840 x 2160 pixeli. Televizorul are si caracteristici superioare de imagine: Natural Mode Support, Mega Contrast, Auto Motion Plus, UHD Dimming, HDR, Contrast Enhancer, Film Mode, UHD Engine, HDR10+, HLG (Hybrid Log Gamma) si Pur Color.
 
Televizorul Samsung 40NU7122 are conform specificatiilor din manuialul de utilizare Wi-Fi integrat, 3 porturi HDMI, 1 intrare video, 2 intrari USB si o iesire audio digitala (optica). (Verifica Pretul)

c) eMAG reduceri si promotii Samsung aspiratoare
 
4. Un aspirator fara sac Samsung VCC43Q0V3B, de 1,3 litri, 850 W, Air Track, cu tub telescopic, de culoare albastra, are o reducere de 22% in campania eMAG reduceri Samsung.
 
Conform manualului de utilizare sistemul unic Twin Chamber TM de la Samsung imparte camera normala de praf in doua compartimente, permitand astfel o curatare mai buna si o durata mai lunga de functionare. 

In timp ce aspiratia puternica antreneaza particulele de praf prin traseul aerului ciclonic al camerei interioare, murdaria si resturile sunt separate de aer.
 
Ca urmare, particulele mai mari de praf sunt filtrate in camera externa pana cand esti gata sa le elimini. 

Asta inseamna si ca aspiratoarele Twin Chamber de la Samsung nu necesita saci de schimb scumpi, care produc mizerie.
 
Golirea recipientului dupa aspiratie poate fi partea cea mai putin placuta cand faci curatenie. Nu si cu sacii usor de golit de la Samsung. (Verifica Pretul)

Sunt necesari trei pasi simpli pentru a termina treaba. Este suficient sa apesi un buton, sa scoti sacul si sa il rastorni cu o simpla miscare a incheieturii mainii.
MAI POTI CITI